Ankara'da nasıl yarı zamanlı iş bulunur?

Makaleler
3
Yarı zamanlı işler konusunda tecrübesiz olduğum için sizlere danışmak istedim. Konuya girmeden önce sosyalde 5. yılım dolmuş, bu güne kadar açtığım konularda bana yardımcı olduğunuz için sosyal kullanıcılarına teşekkürlerimi iletiyorum. Ankara'da yarı zamanlı iş arıyorum. Elektrik-elektronik mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Decathlon veya D&R gibi yerlerde çalışabilirim. Yarı zamanlı işler için bildiğiniz bir platform ya da vermek istediğiniz bir tavsiye olursa yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Ankamall de D&R mağazasına başvurdum.

Yani önerim saçma gelebilir ama elektrik elektronik okuyorum demissin bu konuda pratikte bilgin varsa ya da meslek lisesi çıkışlı falan isen avize montaj işi yapabilirsin. Hepsinden daha çok kazanırsın büyük ihtimal hem de daha az yorulursun. Ya da mağazaları tek tek dolaşıp doldurmaktan başka çare yok.

Yani önerim saçma gelebilir ama elektrik elektronik okuyorum demissin bu konuda pratikte bilgin varsa ya da meslek lisesi çıkışlı falan isen avize montaj işi yapabilirsin. Hepsinden daha çok kazanırsın büyük ihtimal hem de daha az yorulursun. Ya da mağazaları tek tek dolaşıp doldurmaktan başka çare yok.
Çalışacağım süre kısa olduğu için pek bir düzen beklentim yok açıkçası. Çevremde inşaat işleriyle uğraşanda yok. Herhangi bir vasıfa gerek kalmadan 3-6 ay çalışacağım.

Mağazaların tanıdık müdürleri varsa daha kolay oluyor bir sürü CV bırakan ya da internetten başvuran var inşallah olur.
Tanıdık yok malesef

Technopat Haberler

Geri
Yukarı