Ankara'da NetSpeed mi, Millenicom mu kullanılmalı?

müşteri hizmetlerinden
Turknet kullanıyorum, önceden VodafoneNet kullandığımda aldığım müşteri hizmetinden daha kaliteli bir hizmet sunuyorlar. Telefonla ulaşamıyor olmanız hizmet veremedikleri anlamına gelmiyor. İnternet üzerinden attığınız Ticket'lara mesai saatleri içerisinde atıldıysa eğer 1 saatten kısa sürede dönüş oluyor. Geçen altyapı sorunum oldu mahalle ile alakalı, 3 gün içerisinde çözüldü. Genel olarak Turknet müşteri hizmetleri yok algısını anlayamıyorum.

Turknet kullanıyorum, önceden VodafoneNet kullandığımda aldığım müşteri hizmetinden daha kaliteli bir hizmet sunuyorlar. Telefonla ulaşamıyor olmanız hizmet veremedikleri anlamına gelmiyor. İnternet üzerinden attığınız Ticket'lara mesai saatleri içerisinde atıldıysa eğer 1 saatten kısa sürede dönüş oluyor. Geçen altyapı sorunum oldu mahalle ile alakalı, 3 gün içerisinde çözüldü. Genel olarak Turknet müşteri hizmetleri yok algısını anlayamıyorum.
Memnun olanda var olmayan da, bu her firmada geçerli. Görüştüğüm kişiler öyle söyleyince eledim, güvenemedim.

İkiside Ankara'ya özel bir imkan vermiyor. İstersen Ağrı'da otur ne alaka?
Evet, farklı bir imkan sağlamıyor, Ankaradakiler de yazarsa bir ön fikir sağlamış olurum diye.
Hiçbir fark yok. Ankara'da bazı mahalleler Fiber iken bazıları hala ADSL. Altyapı kalitesi tamamen şans.
Ben Etimesgut Merkezdeyim, benim olduğum mahallede Vdsl var. Bazı mahallelerde Adsl olduğunu duydum.
Altyapıda sorun yoksa en ucuzuna geçin. Altyapıda sorun varsa TT'den başkası çözmüyor maalesef.
O kadar bilmiyorum. Apartman sakinlerinden sıkıntı var diye bir şey duymadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı