Netspeed mi Millenicom mu?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H MB
AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU
Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU
XPG Gammix D30 2x8 GB RAM
Apacer AS2280P4 512GB SSD
Meslek
IT Uzmanı
Arkadaşlar öncelikle merhaba, 6 yıldır TurkNet'teyim yaklaşık 1 ay öncesine kadar sabit 75 Mbps hız alıyordum. Birden hızım 45 Mbps'a kadar düştü, port değiştirme talebinde falan bulundum. Türk Telekom yetkilileri baktı sorun yok falan filan saçma sapan geçiştirdiler. O yüzden de hem yeni ISS'ye geçip hem de port değiştirmek istiyorum. Oyunlardaki ping, indirme, yükleme, destek gibi değerler göz önünde bulundurulduğunda hangisi tercih edilmelidir? Arada nerdeyse 100 TL bir fiyat farkı var. Şimdiden teşekkürler.

Bende TurkNet kullanıyorum ben şu anlık memnunum TurkNet'ten fakat size bir uyarım olacak Netspeed ve Millenicom da dalgalanma çok oluyor 100'den 57'ye düşebiliyor ikisinden birini seçecekseniz ben Millenicom diyorum çünkü Netspeed gözümde daha iyi fakat aşırı dalgalanma yapıyor internet Millenicom Netspeed'e göre daha az dalgalandığı için ben Millenicom diyorum.

Birçok şirketi denedim. Netspeed deneme fırsatım olmamasına rağmen bu kıyasta onu seçerek sana öneriyorum. Beğenmezsen çıkarsın.

Benim kullandıklarım arasında Türk Telekom ve Türknet(VAE altyapısı olmasına rağmen) en düzgün bağlantı sağlayan şirketlerdi. Comnet bir süre idare etti beni. Ancak ön ödemedeki soru işaretleri ve nakil yapılamaması gibi bir eksiği olduğu için terk ettim. G1bırnet'in hem bağlantı sorunları hem de muhatap bulunamaması sebebiyle değiştirdim. Ancak G1bırnet'in çok daha beter hali M*llenicom'dur. Esfeli safilin bir şirkettir. Bir girerken bir de çıkarken insan muhatap çıkar karşına. PoP ağları afedersin b*k gibidir. Anlık olarak modemi algılıyorlarsa ve gördükleri hat değerlerinde bir sorun yoksa tüm şikayetleri görmezden gelerek otomatik kapatırlar. Başka İSS'ye geçerken süreci baltalayabilir.

Aynı altyapıda TT, TurkNet, gıb*rnet ve şu an Netspeed kullanıyorum. Altyapıda sorun olmadığı sürece bilinen firmalarda kolay kolay sorun yaşamıyorsunuz. Ama gıbı*net denen firmada sürekli ping ve packet loss yaşadım. TT taahhüt ve abartılı fiyat nedeniyle değiştirdim yoksa sorunum yoktu. TurkNet'i fiyatından dolayı değiştirdim. Milleni'yi bilmiyorum ama TurkNet veya Netspeed öneririm. Eğer zorunluysa da TT olabilir. Gibirdan sonra anladım ki altyapı iyi olsa da sorunlar çıkıyor. Adamlar Vodafone sitesini bile engellemişti giremiyordum. O derece saçmalıkları vardı yani 😅

@XpertTR doğru söylüyorsun altyapı genelde işi değiştiriyor fakat gıbınet cidden yani iğrenç önceden internetini değiştireceğim zaman araştırdım çok kötü bo gibi internet

Birçok şirketi denedim. Netspeed deneme fırsatım olmamasına rağmen bu kıyasta onu seçerek sana öneriyorum. Beğenmezsen çıkarsın.

Benim kullandıklarım arasında Türk Telekom ve Türknet(VAE altyapısı olmasına rağmen) en düzgün bağlantı sağlayan şirketlerdi. Comnet bir süre idare etti beni. Ancak ön ödemedeki soru işaretleri ve nakil yapılamaması gibi bir eksiği olduğu için terk ettim. G1bırnet'in hem bağlantı sorunları hem de muhatap bulunamaması sebebiyle değiştirdim. Ancak G1bırnet'in çok daha beter hali M*llenicom'dur. Esfeli safilin bir şirkettir. Bir girerken bir de çıkarken insan muhatap çıkar karşına. PoP ağları afedersin b*k gibidir. Anlık olarak modemi algılıyorlarsa ve gördükleri hat değerlerinde bir sorun yoksa tüm şikayetleri görmezden gelerek otomatik kapatırlar. Başka İSS'ye geçerken süreci baltalayabilir.
O G ile başlayan yazdığınız ISS neden forumda yasak hocam biliyor musunuz?

O G ile başlayan yazdığınız ISS neden forumda yasak hocam biliyor musunuz?
Sebebini bilmiyorum. Elle tutular tarafı olmadığındandır. Epey kötü bir şirket. Kullanıp da yüksek ping ve paket kaybı sorunu yaşamayan var mı merak ediyorum. Arayınca yarım saat hatta bekletip yüzüme kapattıklarını yada online işlemlerden yazınca sonraki günlerde yanıtladıklarını bilirim. Yalancı bir şirket. Utanmadan anasayfada 7/24 destek diye yalandan yazmışlar. Umarım tez zamanda M*llenicom pisliği de yasaklanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı