Ankara'da oto ekspertiz önerisi

bayburak

Decapat
Arkadaşlar selam, nasipse yakın zamanda Ankara'dan otomobil alacağız. Tarcanlar genel olarak öneriliyor ancak Ankara'daki Tarcanlar şubesinin bazı olumsuz yorumları olduğunu gördük, alternatiflere bir bakayım dedim. Ankara'da Tarcanlar gibi güvenilir ve fiyatı da makul olan oto ekspertiz var mıdır? Yamanlar'ı YouTube'da ara sıra görüyorum, o da iyi midir?

Yamanlar iyidir. Çoğu dolandırıcı araba satıcısı, Yamanlar'a gitmek istemiyormuş. Alıcı "Yamanlar'a götürelim arabayı" dediğinde mırın kırın ediyormuş. İşlerini iyi yapıyorlar gibi gözüküyor. Benim bir deneyimim yok. Ama yakında araba alacağımızda kesinlikle onlara gideceğiz.

Arkadaşlar selam, nasipse yakın zamanda Ankara'dan otomobil alacağız. Tarcanlar genel olarak öneriliyor ancak Ankara'daki tarcanlar şubesinin bazı olumsuz yorumları olduğunu gördük, alternatiflere bir bakayım dedim. Ankara'da tarcanlar gibi güvenilir ve fiyatı da makul olan oto ekspertiz var mıdır? Yamanlar'ı YouTube'da ara sıra görüyorum, o da iyi midir?

Tarcanlar ve Yamanlar oldukça sağlam yapar. Tarcanlar için şaşmazdaki şubesini öneririm. Yamanlar da genel iyidir Sincan Etimesgut taraflarında var onlar.

Konuyu yeniden açıyorum hocam, Tarcanlar'da ekspertiz yaptırdın mı ve sonuç nasıl, insana değerleri veya yaptıkları iş ehlinde midir? Yamanlar ve Tarcanlar arasında kaldım, az sonra ekspertize gideceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı