kendin yapman daha iyi olur internetde çok var videosuHerkese hayırlı bayramlar Ankara içinde bilgisayar montajı yapan güvenilir düzenli temiz işçilik yapan bildiğiniz yerler var mıdır? Varsa önerebileceğiniz yerler nelerdir? Ayrıyeten PC montajını kendim yapabilir miyim?
Technopat'tan iki rehber izlesen halledebilirsin diye düşünüyorum.Herkese hayırlı bayramlar Ankara içinde bilgisayar montajı yapan güvenilir düzenli temiz işçilik yapan bildiğiniz yerler var mıdır? Varsa önerebileceğiniz yerler nelerdir? Ayrıyeten PC montajını kendim yapabilir miyim?
Kısa devre falan yaparsam çöp olmaz mı sistem bu riski almaya değer mi bilemedim.
Kısa devre falan yaparsam çöp olmaz mı sistem bu riski almaya değer mi bilemedim.
Saçma sapan bi yere yaptırmamak için zaten konuyu açtım bilen var mıdır diye.Saçma sapan bir yere yaptırıp parça çaldırmaktan iyidir diye düşünüyorum. Mümkünse tanıdıklarınızı yoklayın bilen biri vardır belki.
Eryamandayım.Kecıorendeysen ücretsiz yardımcı olurum dostum.
Saçma sapan bir yere yaptırmamak için zaten konuyu açtım bilen var mıdır diye.
Eryamandayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.