Bilgisayar bileşenlerinin montajı nerede yaptırılabilir?

Haklısınız hocam sizin kasa da çok güzelmiş birazcık bu konuyla ilgili dolaşıyordum genellikle iyi kasalara hep bu fiyat aralığında fiyat biçmişler benim de RX 6900 XT montajı yapılacak ufak bir hatada kullanıcı hatasında dolayı elimde kalmasını hiç istemiyorum. Bir de hocam montajlanırken başında durmak istediğimi söylediğimde sanki abes kaçacağını hissediyorum ayıp olmaz değil mi ben de öğrenmek istiyorum izleyebilir miyim gibi bahanelerle mi yaklaşsam yoksa sıkıntı olmaz mı?
Hocam teşekkür ederim, söylemenize gerek bile yok direkt bekleyin. Hocam ekran kartını montajlamak kasa içi ferahsa cok rahat oluyor. Ben ram oc için ayar denerken o kadar fazla beceremedim ki sürekli bios pili çıkartmak için ekran kartını söküp takıyordum. 6900xt yenir bu arada hocam gúzel karttir, kartin altina destek aparati iyi gider.

Hocam teşekkür ederim, söylemenize gerek bile yok direkt bekleyin. Hocam ekran kartını montajlamak kasa içi ferahsa cok rahat oluyor. Ben RAM OC için ayar denerken o kadar fazla beceremedim ki sürekli BIOS pili çıkartmak için ekran kartını söküp takıyordum. 6900XT yenir bu arada hocam gúzel karttir, kartin altina destek aparati iyi gider.

Çok teşekkür ederim hocam. Sadece destek aparatı derken ne demeye çalıştınız hocam ekran kartının yanında gelen çift vidalı bir demir plaka tarzında eklenti var o mu acaba yoksa ekstra alınabilir bir eklenti mi? Bir de hocam işlemci ve kule tipi soğutucu aldım RAM'de var tabii RAM'i ben bile takarım ama işlemci montajında ve termal macun ile soğutucu kısmında yapamayacağımı düşündüm. Üstelik ekran kartı için güç kablolarını PSU'ya bağlayıp kablolamasını düzgün bir şekilde yaparak takmak gerekiyor onu da gözümde bayağı büyüttüm 22 pin beslemeli bir ekran kartı ağır biraz da sanki çok nazik bir parçaymış elimde kalacakmış hissiyatı veriyor her birisi ama dediğiniz gibi hocam öğrenip ben de montajını yapmaya ufaktan başlayacağım, başlamalıyım.

Çok teşekkür ederim hocam. Sadece destek aparatı derken ne demeye çalıştınız hocam ekran kartının yanında gelen çift vidalı bir demir plaka tarzında eklenti var o mu acaba yoksa ekstra alınabilir bir eklenti mi? Bir de hocam işlemci ve kule tipi soğutucu aldım RAM'de var tabii RAM'i ben bile takarım ama işlemci montajında ve termal macun ile soğutucu kısmında yapamayacağımı düşündüm.
Hocam kule tipi soğutucunuzun modeli ne ve hali hazirda sürülü geliyor çoğu modelde. Sadece montaji kitapciğa uygun sekilde yapin ve evet cift vidali demir plakadan bahsediyorum ekstra bir şeye gerek yok, mesela bende yok diye asusun rgb ekran karti tutucusunu almistim kart agir diye ama siz bosuna almayin.

Hocam kule tipi soğutucunuzun modeli ne ve hali hazirda sürülü geliyor çoğu modelde. Sadece montaji kitapciğa uygun sekilde yapin ve evet cift vidali demir plakadan bahsediyorum ekstra bir şeye gerek yok, mesela bende yok diye asusun rgb ekran karti tutucusunu almistim kart agir diye ama siz bosuna almayin.
Hocam 6900xt sifir almadiniz dimi?

Hocam kule tipi soğutucunuzun modeli ne ve halihazırda sürülü geliyor çoğu modelde. Sadece montaji kitapciğa uygun sekilde yapin ve evet cift vidali demir plakadan bahsediyorum ekstra bir şeye gerek yok, mesela bende yok diye ASUS'un RGB ekran karti tutucusunu almistim kart agir diye ama siz bosuna almayin.

Hocam 6900XT sifir almadiniz değil mi?

Evet hocam Amazon'dan sıfır aldım kartı soğutucum da AK620 kule tipi hocam. Tamamdır hocam destek aparatını da takmasını rica ederim.

Evet hocam Amazon'dan sıfır aldım kartı soğutucum da AK620 kule tipi hocam. Tamamdır hocam destek aparatını da takmasını rica ederim.
Çok güzel modeldir,güle güle kullanin. Siz sistemi buraya yazar misiniz merak ettim.

Çok teşekkür ederim hocam. Sadece destek aparatı derken ne demeye çalıştınız hocam ekran kartının yanında gelen çift vidalı bir demir plaka tarzında eklenti var o mu acaba yoksa ekstra alınabilir bir eklenti mi? Bir de hocam işlemci ve kule tipi soğutucu aldım RAM'de var tabii RAM'i ben bile takarım ama işlemci montajında ve termal macun ile soğutucu kısmında yapamayacağımı düşündüm. Üstelik ekran kartı için güç kablolarını PSU'ya bağlayıp kablolamasını düzgün bir şekilde yaparak takmak gerekiyor onu da gözümde bayağı büyüttüm 22 pin beslemeli bir ekran kartı ağır biraz da sanki çok nazik bir parçaymış elimde kalacakmış hissiyatı veriyor her birisi ama dediğiniz gibi hocam öğrenip ben de montajını yapmaya ufaktan başlayacağım, başlamalıyım.
Hocam psu kablolarindan korkmayın ekran kartınin kablolamasi emin olun çok kolay. Anakart kablolamasi daha zordur mesela, sakince halledersiniz.

Hocam kule tipi soğutucunuzun modeli ne ve halihazırda sürülü geliyor çoğu modelde. Sadece montaji kitapciğa uygun sekilde yapin ve evet cift vidali demir plakadan bahsediyorum ekstra bir şeye gerek yok, mesela bende yok diye ASUS'un RGB ekran karti tutucusunu almistim kart agir diye ama siz bosuna almayin.

Hocam 6900XT sifir almadiniz değil mi?

Bir de hocam Teknobiyotik'ten iyi bir macun olsun diye

Thermal Grizzly Kryonaut yüksek kaliteli macun sipariş etmiştim hata mı etmişim​

Çok güzel modeldir, güle güle kullanin. Siz sistemi buraya yazar misiniz merak ettim.

Hocam PSU kablolarindan korkmayın ekran kartınin kablolamasi emin olun çok kolay. Anakart kablolamasi daha zordur mesela, sakince halledersiniz.

Hocam sistemi 5 yıl önce toplamıştım gerek yok diye yükseltmedim bazı kısımları parçalar şu şekilde.
Sapphire Nitro RX 6900 XT SE, R5 5600, ASUS Prime B450 Plus, Creative G6 ses kartı, Samsung 970 EVO Plus, Corsair RM850 PSU, Xigmatek'in de bir kasası ama modelini bilmiyorum. Bir de hocam monitör aldım G2724D 2K o yüzden işlemciyi çok zorlamadım yeter diye düşündüm.

Hocam sistemi 5 yıl önce toplamıştım gerek yok diye yükseltmedim bazı kısımları parçalar şu şekilde.
Sapphire Nitro RX 6900 XT SE R5 5600 ASUS Prime B450 Plus Creative G6 ses kartı Samsung 970 EVO Plus Corsair RM850 PSU Thermaltake'in de bir kasası ama modelini bilmiyorum.
Sapphire nitro ile red devil modelleri top seviyede amd ekran kartlari icin cok iyi kart almissiniz. Bende rm750 modeli var ve psu kablolari baya sağlam ve kalın hocam korkmayin yani kablolama konusunda. Kasaniza sigacak mi ekran karti baktiniz mi maksimum desteklediği boyuta?

Sapphire Nitro ile Red Devil modelleri top seviyede AMD ekran kartlari icin cok iyi kart almissiniz. Bende RM750 modeli var ve PSU kablolari bayağı sağlam ve kalın hocam korkmayin yani kablolama konusunda. Kasaniza sigacak mi ekran karti baktiniz mi maksimum desteklediği boyuta?

Kasam ATX hocam sığar mı hocam yoksa ekran kartını çıkartıp yan yana koyup bakayım mı kasam büyük diye hiç bunu düşünmemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı