Ankara'da PPF kaplama için yer önerisi

Takribi bir sene önce, "dtm garage detailing" komple tph ile aracımı kapladı. Hala sorunsuz kullanıyorum. Trafikte ön sağdan araç sürttü ve üç ay önce, sağ ön çamurluğun Ppf'ini kendilerinde değiştirdim. Sökerken izsiz çıktı ve hiç kaza izi altta yoktu. 150 mikron kaplamaları sanırım ama 180 tph seçeneği bulunuyordu diye hatırlıyorum. Genelde telefona dönüyorlar fiyat almakta fayda var yaptırmadıysanız. Fiyat ve performans değeri bence yüksek. Ayrıca ppf kaplama araç her gün yapıyorlar. Gidip işçilik kalitesine bakabilirsiniz.

Hocam çok sağ olun. Daha yaptırmadım dediğiniz yer evimin yakını gidip bir bakmakta fayda var tekrar teşekkür ederim.

Merhabalar, DBY Detailing’i puanları yüksek ve evime yakın diye aradım. TPU komple kaplama için Koreli Rivo Care midir nedir bu firmanın 180micron kaplaması için 75k artı kdv gibi bir fiyat verdiler. Pahalı olan 3M ile ilgilenir misiniz bilmiyorum ama o da %33 daha pahalı.

Çizilmesin etmesin yıkarken problem olmasın diye çevremin de tavsiyesi ile taktırmayı düşünüyorum ama 75k verdikten sonra “e taktırmasam da satarken de bu kadar aşağıdan satarım” oluyor. Yeni trend bu diye böyle paralar bence çok yüksek. 40’dan fazla vermek istemiyorum ben, o bile bana pahalı geliyor. Ankara’da başka önereceğiniz yer olur mu?

Şahsen ben sıfır veya sıfıra yakın araçların kaplatılması gerektiğini düşünüyorum. Küçük vuruklar yüzünden rötuş atıldığında bile satışta fiyat düşüldüğü için bana mantıklı geliyor. Tabii ki fiyat önemli ama tpu yapıldığı sürece markanın çok bir handikapı yok gibi. Ben Ankarada yeni açılan Arven garage diye bir yere kaplattım 1 hafta sonra küçük bir sürtme olayı yaşandı aynı yere gittim lokal boya fiyatına çamurluğumu tekrar kaplattım. Çamurluğum lokal boyalı olmadığı için değer kaybı olmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı