The Most Wanted parfüm muadili önerisi

Kullandınız mı hocam?

Ben kullandım Tutaste'nin favori çalışmalarından biridir. Alınır kullanılır. 350TL'niz çöpe gitmeyecek. Orjinaline kıyasla 10/7 performans alacaksınız. Tabii orjinaliyle aynı anda kokladığınız zaman fark edeceği her muadilde aşikardır.

Muadil koleksiyoneri olacak bazı parfümler hakkında elimden geldiğinde bilgi verebilirim.

Yakın takibimde Kimyager ahmet, patronus ve tutaste var şuan aktif şekilde takibimdeler.

Ben kullandım Tutaste'nin favori çalışmalarından biridir. Alınır kullanılır. 350TL'niz çöpe gitmeyecek. Orijinaline kıyasla 10/7 performans alacaksınız. Tabii orijinaliyle aynı anda kokladığınız zaman fark edeceği her muadilde aşikardır.

Muadil koleksiyoneri olacak bazı parfümler hakkında elimden geldiğinde bilgi verebilirim.

Yakın takibimde kimyager Ahmet, patronus ve tutaste var şu an aktif şekilde takibimdeler.

Öncelikle herkese değerli yorumları için teşekkür ederim. Tutase almam mantıklı olur o zaman dediğinize göre değil mi? Diğer belirttiğiniz muadillerde bu genelde daha iyi oluyor dediğiniz var mıdır? Bir de izninizle "Alberto Sego" isimli markayı sormak istiyorum. Hangisini tercih edeyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı