Ankara'da PS3 verip üstüne para ekleyip PS4 alınacak yer önerisi

PlayStation 3 verip üstüne para ekleyerek PS4 alabileceğim bir yer var mı Ankara'da?

Merhaba, Kızılay'da dreamland ve Japon oyuncak var. Bu iki yerde bunu yapabilirsin ama tahminen Slim veya süper Slim kasaysa arada 5000-5500, fat kasaysa 7000 fark çıkar. Sana tavsiyem cihazını nakit olarak Sahibinden'de Letgo'da sat gene sahibindenden 6000 civarına PS4 bulabilirsin. Cihaz kaç GB ve hangi kasa? Bende Ankara'dayım bana uyarsa satın alabilirim.

Merhaba, Kızılay'da dreamland ve Japon oyuncak var. Bu iki yerde bunu yapabilirsin ama tahminen Slim veya süper Slim kasaysa arada 5000-5500, fat kasaysa 7000 fark çıkar. Sana tavsiyem cihazını nakit olarak Sahibinden'de Letgo'da sat gene sahibindenden 6000 civarına PS4 bulabilirsin. Cihaz kaç GB ve hangi kasa? Bende Ankara'dayım bana uyarsa satın alabilirim.
Hocam ilan linkini koyayım direk.

Hocam fiyatı indirdim linkte bir sıkıntı oldu. 500 GB süper Slim + 4 kol + 3 şarj kablosu + HDMI ve güç kablosu +3 CDli oyun 4000 TL.

Son düzenleme:
Hocam ilan linkini koyayım direk.

Hocam fiyatı indirdim linkte bir sıkıntı oldu. 500 GB süper Slim + 4 kol + 3 şarj kablosu + HDMI ve güç kablosu +3 cdli oyun 4000 TL.

Ben al satçıyım maalesef 4000 beni aşıyor. Tahminen ilanınız bir ayda 3700 civarına satılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı