Ankara'da PS4 kırdırma

Daha fazla  
6 Yıllık PS4'üm var ve oyunlara para yetişmiyor bildiğiniz Ankara içinde PS4 kırdırmak için yerler var mı? Ben PS4'ü kırdırdıktan sonra herhangi bir performans azalması olur mu ve son sorum olarak bu işi ben kendim yapabilir miyim?

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle bu forumda korsana destek verilmez çünkü kırdırma işlemi cihazınıza zarar verebilir ve oyundan daha fazla masraf ödeyebilirsiniz zarar gelirse. Yaz indirimleri büyük ihtimalle temmuz ortası ya da sonunda başlar tavsiyem onlara bakmanız sizin iyiliğiniz için söylüyorum.

ps 4 kırdırmak etik değil psn den sonsuz süre ban yiyebilirsiniz
ps 3 olsa kırılırda ps 4 sıkıntılı

Kırdırdıktan sonra online oyunları oynayamazsınız ve cihazı internete bağlayamazsınız diye biliyorum. Her ne kadar oyunlar pahalı olsada PS4 fiyatları bu kadar uçmuşken böyle bir şey önermiyorum. Eğer ki ısrarcıysanız Kızılay'da bulunan Japon Oyuncak Pazarı'nı arayarak sorabilirsiniz. Tam olarak bilmiyorum yapıyorlar mı ama denemekten zarar gelmez. Bir de Kızılay tüp geçitte bir yer vardı ismini hatırlamıyorum oraya sorabilirsiniz. Ancak dediğim gibi önermiyorum.

Kırdırmak korsana girmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…