Ankara'da PS4 kırdırma

Ama sonuçta bedava oluyor korsan gibi lütfen yanlış anlamayın ben hem bunu zarar gelmesin diye diyorum insanların iyiliği için.

Bunu zarar gelmesin diye diyorum insanları düşündüğüm için.

Ne yapacağını bilmediğimiz için korsan diyemeyiz bu duruma bir kere bu kırılma ile ilgili rehber konu açıldı ve moderatörler böyle bir cevap vermişti.

Japon Oyuncak Sarayı var Kızılay Tüp Geçitte. Oraya bi' sorabilirsiniz.

Bu arada kırma işlemini PS4'e önermiyorum. PS3 için mantıklı ama.

Bu arada korsana destek vermiyoruz yazan arkadaşlar. Kırdırmak, her zaman korsan oyun demek değildir. Hem konu onaylanmış ve kilitlenmemiş. Arkadaşın amacı korsan oyun oynamak ise asla destek vermiyorum.

Japon oyuncak sarayı var Kızılay tüp geçitte. Oraya bi' sorabilirsiniz.

Bu arada kırma işlemini PS4'e önermiyorum. PS3 için mantıklı ama.

Aslında kırık bir PS3 alabilirim fakat PS5 çıkacak ve PS3 bayağı eskide kaldı alsam bile istediğim oyunları oynayamıyacağım.

Onu kendisi düşünmeli dostum birisi ben korsan kullanıyorum dediğinde ben ne dersem diyeyim adam vazgeçmiyor.

Ben ilk yorumumda gülünecek bir şey yaptığımı zannetmiyorum insanlara güzel bir şekilde tembihledim zarar gelirse bana gelmeyecek sonuçta ama ben burada insanlara yardımcı olmak istiyorsam normal bir şekilde yazarım bana cevap verenlere de izah ederim isteyen yapsın istemeyen yapmasın herkesin kendi zararına.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı