Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaz boyu Ankara'dayım, tek yasıyorum, resit degilim. Gelmisken 1.5 ayım evde oturarak gectı, son 1.5 ayım dolu gecsın barı.
Ankara'da tek basına neler yapılır? Nereleri gezmeliyim? Aksamları yapabılecegım aktıvıte onerırsenız iyi olur.
Reşit olsan Ankara için neler neler önerirdim de, şu an için Kızılay'dan Tunalı'ya, Tunalı'dan Kızılay'a yürüyüp Kajun'da hakedilmiş bir kajun bira tabağı gömerdim ben yerinde olsam.
Girebileceğin bazı barlar var örneğin OT alıyordu ben Ankara'dayken. Seğmenlerde de takılabilirsin tavsiye ederim. İlgin varsa al Olgunlar Çarşısındaki bir sahaftan bir kitap, çek birkaç bira bira yuvarlayarak kitabını oku çimlerde. Bahçeli 3. Caddede de çok iyi burgerciler ve pizzacılar var. Bozmadıysa 7. Cadde sonundaki Pizza il Forno Türkiye'de yediğim en iyi pizzaydı zamanında.