Dışarıda tek başına ne yapılır?

Yarın uzun süre sonra dışarı çıkıp dolaşmayı düşünüyorum ama kimsem yok. Eski 1-2 dost var ama artık umurlarında bile değilim. Kısacası kafa dağıtmak için tek başıma dolaşmayı, bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Neler yapabilirim?
Yakınlarda bir kütüphane veya bir kafede oturup sevdiğiniz bir kitap okumak, huzurevi ziyareti, hiçbir şey alınmasa bile mağaza gezmek (Teoman'ın hobisiymiş) aklıma gelenler.

*Sakinliği sevenlerdenseniz.

Yarın uzun süre sonra dışarı çıkıp dolaşmayı düşünüyorum ama kimsem yok. Eski 1-2 dost var ama artık umurlarında bile değilim. Kısacası kafa dağıtmak için tek başıma dolaşmayı, bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Neler yapabilirim?
Sinemaya gidebilir, yemek yiyebilirsin. Yaşadığın şehirdeki yerleri gezebilirsin. Genel kültür açısından iyi olur hem.

Ben genelde kışın özellikle tek başıma kulaklığı takıp kapüşonumu çekip yürüyorum okuldan dönerken.

Yürüyorum öyle. Düşünüyorum. İnsanlarla karşılaşmak istemediğim için çekiyorum kapüşonumu.

Bazen markete uğruyorum bir şeyler alıyorum veya tekele uğruyorum şarap alıyorum akşam için o an param varsa.

Eve gidiyorum sonra.

Bak kışı özledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğanlı botanik park olabilir, isterseniz bir konum atayım.

Orayı biliyorum hocam da size nereden biliyorsunuz? Galiba siz de bursalısınız çünkü orası pek meşhur bir yer değil.

Bursa tarihi açıdan çok zengin bir şehir. Gezecek yer illaki bulursunuz. Tarihi yerleri gezdiyseniz de otobüsle günübirlik İstanbul yapabilirsiniz ya da yakın çevre illerden herhangi birisine günübirlik gezi yapabilirsiniz. Kafa dağıtmak için iyi olur.

Hocam yaşımdan dolayı ailem çok yanaşmıyor şehir dışına gitmeme.

Ben genelde kışın özellikle tek başıma kulaklığı takıp kapüşonumu çekip yürüyorum okuldan dönerken.

Yürüyorum öyle. Düşünüyorum. İnsanlarla karşılaşmak istemediğim için çekiyorum kapüşonumu.

Bazen markete uğruyorum bir şeyler alıyorum veya tekele uğruyorum şarap alıyorum akşam için o an param varsa.

Eve gidiyorum sonra.

Bak kışı özledim.

Eğer işe başlamazsam benim de sonum böyle olacak gibi. Hayatım spor, ev arası geçip gidiyor. Okulum bu sene bitti.
Basketbol oynayabilirsiniz.
Basketbol pek beceremiyorum. Futbol oynuyorum ama halı saha yapacak arkadaşım bile yok. Liseden arkadaş vardı ama şehrin ters tarafında oturduğu için halı sahaya gitmem zor oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı