Ankara'da Turkcell'den Türk Telekom'a geçilir mi?

Turkcell taahhüdüm bu ay sonu bitiyor. Çekim kalitesi çok iyi değil. Evimde 2-3 dişe kadar düşüyor. Çankaya civarlarında TT kullanan var mı? Varsa çekim kalitesi nasıldır?
Ankara'nın Merkezinde de çekmiyorsa zaten TT diye bir firma olmaz. O bölgede problem yaşamazsın diye düşünüyorum.

Ankara'nın Merkezinde de çekmiyorsa zaten TT diye bir firma olmaz. O bölgede problem yaşamazsın diye düşünüyorum.
2-3 sene önce babamla konuşamıyorduk TT'den apar topar kaçmıştı geri Turkcell'e. Şimdi durumlar nasıldır bilmiyorum.

Şehir merkezleri ve büyük şehirlerin çoğunda Turk Telekom GSM olarak gayet güzel, eskidendi o çekmiyor meselesi.
Hayır, eskiden falan değil 1 hafta önce Turkcell'den Türk Telekom'a geçtim şehrin göbeğinde bile ses kesiliyordu, az önce Vodafone bayiden çıktım bakalım bu nasıl :D Bu arada gayet memnundum Turkcellden gayet memnundum ama taahütüm bitti :)

Korka korka başvurduk bakalım Telekom'a umarım üzmez bizi. 17 GB 165 TL. Turkcell'in 21 GB 220 TL tarifesi de fena gibi değildi ama benim bir telefon hattına ayda 220 lira verecek niyetim yok.

Şehir merkezleri ve büyük şehirlerin çoğunda Turk Telekom GSM olarak gayet güzel, eskidendi o çekmiyor meselesi.
Turkcell'den daha iyi çekiyormuş evde 1 dişe kadar düşüyordu TT full çekiyor artık.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı