Bilimsel hesap makinesi önerisi

Jake Dunn

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Tercihler henüz açıklanmadı ancak ben şimdiden bir araştırma yapmak istedim. Aklımda birkaç hesap makinesi modeli var; bazıları programlanabilir, bazıları ise değil. Makine Mühendisliği bölümü için düşünüyorum fakat hocalar programlanabilir hesap makinelerine izin verir mi, vermez mi emin olamadım. Bu konuda görüşlerinizi almak isterim.

Ayrıca, kaliteli ve uzun süre kullanabileceğim düzgün bir hesap makinesi almak istiyorum. Babam da zamanında böyle bir yatırım yapmış; yaklaşık 30 yıl önce Casio fx-9700GE modelini almış ve hâlâ şakır şakır çalışıyor. Uçuk fiyatlı olmamak kaydıyla, ben de benzer şekilde uzun ömürlü bir model arıyorum. Önerilerinize açığım.

Teşekkürler.

Aklımdakier;
Texas İnstruments Tİ-89
Texas İnstruments Tİ-84 Python
Casio FX 5800P
Casio Fx-991

Fx 5800 kullandım hâlâ çalışıyor. Casio iyidir. Bir de üniversite içerisinde kırtasiyecilerde oluyor oralardan bakıp daha sonra satın da alabilirsin.

Merhaba,

Tercihler henüz açıklanmadı ancak ben şimdiden bir araştırma yapmak istedim. Aklımda birkaç hesap makinesi modeli var; bazıları programlanabilir, bazıları ise değil. Makine mühendisliği bölümü için düşünüyorum fakat hocalar programlanabilir hesap makinelerine izin verir mi, vermez mi emin olamadım. Bu konuda görüşlerinizi almak isterim.

Ayrıca, kaliteli ve uzun süre kullanabileceğim düzgün bir hesap makinesi almak istiyorum. Babam da zamanında böyle bir yatırım yapmış; yaklaşık 30 yıl önce Casio FX-9700ge modelini almış ve hâlâ şakır şakır çalışıyor. Uçuk fiyatlı olmamak kaydıyla, ben de benzer şekilde uzun ömürlü bir model arıyorum. Önerilerinize açığım.

Teşekkürler.

Aklımdakier;
Texas instruments TI-89
Texas instruments TI-84 Python.
Casio FX 5800p.
Casio FX-991

Hocam mod medyan ve olasılık yapabilen bir hesap makinesı bildiğiniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı