Ankara'da üniversite hayatı nasıl?

Enes tec

Hectopat
Katılım
13 Kasım 2020
Mesajlar
271
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ankara'da üniversite okuyan (özellikle ODTÜ ve Hacettepe) öğrenciler biraz bahsedebilir mi günlerinden? En beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz şeyleri yazabilirsiniz.
Bu sene üniversite sınavına girdim ve Ankara yazabilirim.
 
Eğer bir şehirden aradığın mekan, etkinlik çeşitliliği vs. ise gayet güzel. Doğal güzellik vs. için ise kısıtlı. Yine de imkan var. Mogan, Eymir, Mavi Göl gibi yerlere gidilebilir. Çok fazla imkan var, özellikle dediğim gibi mekan, market, etkinlik vs. açısından çok çeşitli.
 
Kişiye ve okula bağlı. Etkinlikler dolu dolu, takılabileceğin yerler çok fazla ve aradığın her şeyi bulabiliyorsun. Para olmadan şehir dışında okumak zor olur.

Okurken çalışmayı düşünüyorum.

Eğer bir şehirden aradığın mekan, etkinlik çeşitliliği vs. ise gayet güzel. Doğal güzellik vs. için ise kısıtlı. Yine de imkan var. Mogan, eymir, mavi göl gibi yerlere gidilebilir. Çok fazla imkan var, özellikle dediğim gibi mekan, market, etkinlik vs. açısından çok çeşitli.

İnsanları nasıl peki? Garip bir soru ama insan merak ediyor.
 
Ankara'da üniversite okuyan (özellikle ODTÜ ve Hacettepe) öğrenciler biraz bahsedebilir mi günlerinden? En beğendiğiniz ve en beğenmediğiniz şeyleri yazabilirsiniz.
Bu sene üniversite sınavına girdim ve Ankara yazabilirim.
Ben normal bir vatandaş olarak şehrimizden bahsedeyim.Bence elit semtte oturmasınız bile güzel bir binanız varsa gayet yaşanılabilir bir yer.Ev tutacaksanız Kızılay tarafına tutmamanı tavsiye ederim çünkü alkollü çok insan oluyor ve gürültülü oluyor.Teyzem Hacettepe Öğretmenlik okudu gayet güzel bir üniversiteydi.Onun dışında asla sıkılmazsınız,gezebileceğiniz yer çok fazla ama trafik son 2 senedir biraz sıkıntılı.

Okurken çalışmayı düşünüyorum.



İnsanları nasıl peki? Garip bir soru ama insan merak ediyor.
Kızılayda vs. alkolsüz mekan bulmak zor olsada kısmen medeni diyebiliriz.Şive bazı kişilerde var ama hoş oluyor.İnsanları yardımsever,sinirli,samimidir.
 
En uygunu KYK fiyatları fakat çıkar mı sana, meçhul. Son fiyatlarına dair bilgim de yok KYK'nin. 2017'de girmiştim üniversiteye, 2018'de KYK 160 lira gibi bir şeydi.

500-800 arasında. Çıkmaması için bir sebep yok ama yine de şans biraz. Eğer KYK da kaldıysanız deneyiminiz nasıldı?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı