Ankara'da yapılacak aktivite önerisi

Arkadaş kalmadı ya kalsa güzel etkinlik aslında.

Not aldım. İlk defa duydum sayenizde böyle bir yeri, sağ olun.

Gezerim en kötü ya dört duvar arasında kalmaktan çok sıkıldım.
Haa bide şöyle bi yer var, mangal, kamp falan yapmak varsa aklınızda buraya gelin kesinlikle. 2 hafta sonra gitmeyi planlıyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Futbol seviyorsanız Ankaragücü maçlarına gidebilirsiniz, atmosfer çok güzel oluyor.

Hocam, Eryaman stadyumu 15 dakikalık mesafemde hemen gidiyorum. Ama şu aralar farklı bir şey arıyorum.
Ee bir de orada dikkatli olun telefonunuza dikkat ediniz.

Valla yaklaşık 7-8 senelik J7 Prime var elimde vicdan yaparlar hocam acıyıp almazlar. :)
Haa bide şöyle bi yer var, mangal, kamp falan yapmak varsa aklınızda buraya gelin kesinlikle. 2 hafta sonra gitmeyi planlıyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam, çocukluğumun yeri burası ama içine etmişler. Yüksek ihtimal buraya çingenelerin veya mültecilerin uğrak yeri olmuş. En azından gittiğimde yüzülecek gibi değildi çünkü çekirdek kabukları, çöpler, böcekler vs. cirit atıyordu.

Hocam, eryaman stadyumu 15 dakikalık mesafemde hemen gidiyorum. Ama şu aralar farklı bir şey arıyorum.

Vallahi yaklaşık 7-8 senelik J7 Prime var elimde vicdan yaparlar hocam acıyıp almazlar. :)

Hocam, çocukluğumun yeri burası ama içine etmişler. Yüksek ihtimal buraya çingenelerin veya mültecilerin uğrak yeri olmuş. En azından gittiğimde yüzülecek gibi değildi çünkü çekirdek kabukları, çöpler, böcekler vs. cirit atıyordu.

Yine de siz dikkat edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı