Ankara'da yapılacak aktivite önerisi

Ben de Keçiörendeyim sık sık Kuğulu parka giderim zaman zaman da Kızılay ve Gençlik Parkına uğrarım. Sezon başladığında da Gençlerbirliği maçlarına giderim.

Hiç arkadaşım yok. Açıkçası biraz arkadaş edinme gibi fikrim var. Böyle rastgele ortama girebileceğim bir yer var mı? Mesela Kızılay'da vs. nerelerde takılıyorsunuz?

Hocam spora gidin. Hem insan tanır arkadaş bulursunuz.
Aile yaşam merkezleri var oldukça ucuz fiyatlı. Kızılay benim için olgunlar ve kökden ibaret.
Çok insan var orada bunalıyorum.

Hiç arkadaşım yok. Açıkçası biraz arkadaş edinme gibi fikrim var. Böyle rastgele ortama girebileceğim bir yer var mı? Mesela Kızılay'da vs. nerelerde takılıyorsunuz?

Ben de keçiören deyim hocam, sincanı dabilirim.
En temizi spor.
Arkadaş kısmında da çok takılmayın. Orta okulda çok insan seçerdim. Hiç arkadaşım olmazdı. Şimdi çakal da olsa selam verir konuşurum.
Dışarıdan gözüktüğü kadar kötü değiller.

Bir de yaş kaç hocam?

Hocam spora gidin. Hem insan tanır arkadaş bulursunuz.
Aile yaşam merkezleri var oldukça ucuz fiyatlı. Kızılay benim için olgunlar ve kökden ibaret.
Çok insan var orada bunalıyorum.

Ben de keçiören deyim hocam, sincanı dabilirim.
En temizi spor.
Arkadaş kısmında da çok takılmayın. Orta okulda çok insan seçerdim. Hiç arkadaşım olmazdı. Şimdi çakal da olsa selam verir konuşurum.
Dışarıdan gözüktüğü kadar kötü değiller.

Bir de yaş kaç hocam?

Arkadaş kısmında çok takılmıyorum ama kafa dengi birisi olsun yeter diyorum. Çok boş muhabbet yapan oluyor. Gidiyorsanız aile yaşam merkezlerinin fiyatlarını söyleme şansınız var mı? Merak ettim. Hocam, 20 yaşındayım ben.

Arkadaş kısmında çok takılmıyorum ama kafa dengi birisi olsun yeter diyorum. Çok boş muhabbet yapan oluyor. Gidiyorsanız aile yaşam merkezlerinin fiyatlarını söyleme şansınız var mı? Merak ettim. Hocam, 20 yaşındayım ben.

Hocam ya çok uygun ya bedava. Sadece ufak bir aidat ödeyebilirsiniz. Yarın gidin sorun, üye olmak istiyorum deyin. Aktivite olur.
Üniversite yok mu?

Çalışadabilirsiniz.

Hocam ya çok uygun ya bedava. Sadece ufak bir aidat ödeyebilirsiniz. Yarın gidin sorun, üye olmak istiyorum deyin. Aktivite olur.
Üniversite yok mu?

Çalışadabilirsiniz.

Çok teşekkürler. Bu sene sınava çalışacağım. Arada bir kafa dağıtmak için bir aktivite arıyorum. Sürekli bilgisayar başında olmaktan ve dört duvar arasında olmaktan sıkıldım. Üniversite olarak Hacettepe'yi hedefliyorum. Yurt dışı olanağı da iyi olduğu söyleniyor o sebepten ötürü olduğu için burayı hedefledim.

Anladım hocam. Dediğimi yapın yarın.
Sınav konusunda da alanınızı bilmiyorum ama hocam çok zor.
Bakalım daha sonuçlar açıklanmadı. Ama son 2 ay stresten hastalanıp 2-3 güne bir hastaneye gidiyorum. En son 3 ağrı kesici 3 ateş düşürücü 2 1000'lik antibiyotik kullanıyordum günlük (8 hap).
Bu günleri arayabilirsiniz 😅
(Ki ayı gibi insanımdır ha deyip hasta olmam, bir kere korona olmuşluğum yok, grip bile nadir olurum.)

Ben sincan tarafındayım. Ankara'daysanız dışarı da hangi aktiviteleri yapıyorsunuz? Deli gibi sıcaklık ve ekonomi sorunları var biliyorum ama evde de durulmuyor. Bu arada Ankara'da olmasanız bile ( deniz şakası yapma :) ) önerin. Belki başka arkadaşlar da konudan faydalanabilir, şimdiden teşekkürler.

Öncelikle 8 yıldır Ankara'da yaşayan biri olarak yazıyorum.

Arap çöllerinden daha ıssız Ankara çöllerinde tek yapabileceğin aktivite AVM gezmek her yer AVM kaynıyor ankamall, acity, cepa, Atlantis, metromall atlayın metroya gezin 🙂

Anladım hocam. Dediğimi yapın yarın.
Sınav konusunda da alanınızı bilmiyorum ama hocam çok zor.
Bakalım daha sonuçlar açıklanmadı. Ama son 2 ay stresten hastalanıp 2-3 güne bir hastaneye gidiyorum. En son 3 ağrı kesici 3 ateş düşürücü 2 1000'lik antibiyotik kullanıyordum günlük (8 hap).
Bu günleri arayabilirsiniz 😅
(Ki ayı gibi insanımdır ha deyip hasta olmam, bir kere korona olmuşluğum yok, grip bile nadir olurum.)

Hocam, çok geçmiş olsun. Aslında Hacettepe olmasa da çok üzülmem zaten yurt dışı için hayalim var. Ben fazla stres yapmam artık. Üç senedir mezuna kaldığım için bünye alışık. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı