Ankara'dan lise önerisi

Yigittt15

Hectopat
Daha fazla  
Ankara'da yaşıyorum ve 10. sınıfım. Notlarım pek iyi değil ve öğretmenlerimle de aram iyi olmadığından sözlüler vs. düşük ve disiplinlerimde var nakil aldıracağım kalmayacağım, sınıfı geçebileceğim yani öğretmenler geçiriyor vs. dediğiniz liseler varsa önerebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Ankara'da yaşıyorum ve 10. sınıfım. Notlarım pek iyi değil ve öğretmenlerimle de aram iyi olmadığından sözlüler vs. düşük ve disiplinlerimde var nakil aldıracağım kalmayacağım, sınıfı geçebileceğim yani öğretmenler geçiriyor vs. dediğiniz liseler varsa önerebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.

Tamamda hocam anadolumu istiyorsunuz meslek lisesimi.

Öğretmen mevzusunu bilmiyorum ama eğer LGS puanınızı hatırlıyorsanız ve puanınız 380 altı değilse önerebilirim. Puansız liselerden pek anlamıyorum.

Öğretmen mevzusunu bilmiyorum ama eğer LGS puanınızı hatırlıyorsanız ve puanınız 380 altı değilse önerebilirim. Puansız liselerden pek anlamıyorum.

Anadolu reisim.

Puan 380 nın altındaydı ortalama 86 idi

Hocam, ilk öncelikle selamlar. Bundan kaç sene evvel sana benzer bir arkadaşım vardı sürekli okul değiştirmek istiyordu. Öğretmenler ona takık gibi bir şeydi. Sonrasında öğretmenlerin hepsiyle teker teker konuşup özürünü diledi ve dersleri dinleyen bir çocuğa dönüştü. Kısacası kendine yeni bir sayfa açmadan önce hatalarını düzeltmeye bak. Okul değiştirmek hiç kolay bir şey değil.11. sınıfa geçiyorsun, alanlara ayrılacaksınız. Ben dediğim gibi yeni sayfa açmaktansa hatalarını telafi etmeni tercih ederdim. Saygılar.

Hocam, ilk öncelikle selamlar. Bundan kaç sene evvel sana benzer bir arkadaşım vardı sürekli okul değiştirmek istiyordu. Öğretmenler ona takık gibi bir şeydi. Sonrasında öğretmenlerin hepsiyle teker teker konuşup özürünü diledi ve dersleri dinleyen bir çocuğa dönüştü. Kısacası kendine yeni bir sayfa açmadan önce hatalarını düzeltmeye bak. Okul değiştirmek hiç kolay bir şey değil.11. sınıfa geçiyorsun, alanlara ayrılacaksınız. Ben dediğim gibi yeni sayfa açmaktansa hatalarını telafi etmeni tercih ederdim. Saygılar.

Aleykümselam öncelikle tavsiyeniz için çok teşekkür ederim bende pek değiştirme taraftarı değilim arkadaşlarım ve alışıklıktan yakın olması gibi şeylerden fakat disipline gittiğimde ailemi aramışlardı 5 gün uzaklaştırma yemiştim sınav hastasına girileceğinden 3 gün e düşmüştü bununda etkisi var klasik okulunu değiştirin bu olaydan sonra hocalar bir tavır koyabilir bırakırlar okulunu değiştirin tarzı bir şey söyledikleri için ailem değiştirmek istiyor ama bu konuda da haklılar bir hocam diğer sınıflarda benden bahsederek bırakacağım onu gibisinden şeyler söylemiş ve 48.75 de bırakmış 5 fazla verse geçiyordum ikinci sınavda da notumu arttırmıştım vs. sadece bir hoca da değil birisi 30 girmiş sınavım 70 falan ama bir arkadaşa da 1 1 girmişti direk yani pek düzelecek gibi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı