Ankaralı olmayıp Ankaragücü tutmak saçma olur mu?

atogrimers

Decipat
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben normalde ankaralı değilim, ama ankaragücü takımına çok sempati duyuyorum, taraftarı, tribünü çok hoşuma gidiyor, sert sert adamlar var mevzuda çok sağlamlar hiçbir kavgada geri vites yapmadılar, sizce sosyal ortamlarda kendimi ankaragüçlü diye tanıtsam saçma olur mu?

Neden olsun ki? Real Madrid'i tutan ve destekleyen Türkler de var mesela. Onlar Madrid'de mi yaşıyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, ben normalde ankaralı değilim, ama ankaragücü takımına çok sempati duyuyorum, taraftarı, tribünü çok hoşuma gidiyor, sert sert adamlar var mevzuda çok sağlamlar hiçbir kavgada geri vites yapmadılar, sizce sosyal ortamlarda kendimi ankaragüçlü diye tanıtsam saçma olur mu?

Saçma değil saçma olsa bile buna kimse karışamaz.

Sen futbol için değil de sert adamlar var diye destekliyorsun esas problem o bence.
Evet onlar için destekliyorum? Benim için taraftar futboldan önce gelir, problem filanda değil ayrıca sosyal medyada benim fikrimde olan bir sürü insan var.

Neden olsun ki? Real Madrid'i tutan ve destekleyen Türkler de var mesela. Onlar Madrid'de mi yaşıyor?
Bayer’ni sadece Münih’liler tutacak diye bir şey yoksa aynı şey Anadolu takımları için de geçerli.
Hocam aslında farklı şeyler, ben tribüncü bir insanım, tuttuğum takımın stadına gidip kale arkasında tribün yapmaktan baya zevk alıyorum, televizyonda takım tutmaya çok alışık değilim alışır mıyım bilemedim.

@atogrimers, sert adamları vs. sevdiğinizi belirtmişsiniz de bence yanlış taraftasınız. Futbolu yanlış tanımlıyorsunuz. Sert adamlar vs. seviyorsanız boks izleyin, futbol izlemeyin.

@atogrimers, sert adamları vs. sevdiğinizi belirtmişsiniz de bence yanlış taraftasınız. Futbolu yanlış tanımlıyorsunuz. Sert adamlar vs. seviyorsanız boks izleyin, futbol izlemeyin.
Ben zaten futbolu futbol için desteklemiyorum, dediğim gibi tamamen tribüne ve gerekirse holiganlığa bakarım, yok kim kaç gol atmış nasıl atmış çok ilgilenmem yeter ki aşırı bağlandığım bir takım olsun.

Sert tribün sevmek çok normal bursa tirübünleri eğer 3.ligde olmasaydı tam size uygundu :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı