Ankaralı olmayıp Ankaragücü tutmak saçma olur mu?

Ülkenin önemli bir kısmı İstanbul ile alakaları olmadığı hâlde İstanbul takımı tutuyor, Ankaragücü de tutulabilir.

Ankara'da yaşıyorsanız ya da Ankaragücü maçlarına gidebilecekseniz Ankaragücü'nü tutmak mantıklı. Ancak o tribün ortamında bulunmayıp televizyonda izlemek zevk vermeyebilir çünkü dört takım dışı takımlar iyi futbol vaat etmiyor, maça gidenler seyir zevkinden çok kendi takımı için gidiyor; taraftar kitlesi "sevinmek için sevmedik" diyip köy kasaba takımlarına deplasmana gitmiş insanlar. Bir yerden sonra sahadaki oyun kanser ediyor, gerçekten takımımı sevmeme rağmen ben bile bir ara maç izleyemedim. Her hafta izleyebilenler nasıl izliyor, bazen hayret ediyorum.

Arkadaşlar, ben normalde ankaralı değilim, ama ankaragücü takımına çok sempati duyuyorum, taraftarı, tribünü çok hoşuma gidiyor, sert sert adamlar var mevzuda çok sağlamlar hiçbir kavgada geri vites yapmadılar, sizce sosyal ortamlarda kendimi ankaragüçlü diye tanıtsam saçma olur mu?

Ben de genclerbirligi tutuyorum ama eryamanlı bile değilim. Memleketim de normalde başka yer ama doğum yerim başkenti söylüyorum. Hiç sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı