- Makaleler
- 10
Çok güzel yağıyor hocam ama biraz sulu değil mi?
Burada çok iyi yağıyor ama.
Nerede yaşıyorsunuz?Her sene buralara(Sivas'ın bir ilçesinde yaşıyorum) aralıkta kar yağardı. Bu sene çok az yağdı, aynı gün içeresinde de kurudu. Normalde ortalama 10 cm yağardı.
Burada da yağmaya devam ediyor. Evet kar yerle buluşunca eriyip biraz sulu görünümü veriyor fakat havada yağmur göremiyorum.Çok güzel yağıyor hocam ama biraz sulu değil mi?
Umarım Kocaeli'ye de yağar. Çok özledim.
Koyulhisar.Nerede yaşıyorsunuz?
Rakımı Sivas'tan düşük oraya da yağmaması doğal.Koyulhisar.
Evet ama buraya her yıl aralıkta kar yağardı. Geçen sene yaklaşık 20-25 cm kar yağmıştı, zor yürüyorduk.Rakımı Sivas'tan düşük oraya da yağmaması doğal.
Sabah kardan önce yağmur yağıyordu, kara dönüştü. Karla karışık az, lapalıkta var hafif.Çok güzel yağıyor hocam ama biraz sulu değil mi?
Eki Görüntüle 833132
Aslında bugün erken kalktım fakat saat 10.30'da mutfağa kahvaltı yapmak için gidince bu sürprizle karşılaştım. Kış mevsimini çok seven bir insanımdır. Ocak'ın yarısına geldik fakat kar yeni yağmaya başladı. Bilirsiniz, normalde başkentte ocak gelmeden kar yağmaya başlar. Ek olarak su kullanımına lütfen dikkat edelim, Ankara'nın yaklaşık 110 günlük bir suyu kaldı.
Dua edin çok yağsın okullar tatil olsun.
(!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.