Anker 4 Liberty NC kablosuz şarj ile şarj edilse problem olur mu?

fcebeci

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Huawei GT3 akıllı saatim var ve kablosuz şarj için standı var. Anker 4 Liberty NC kulaklık aldım kablosuz şarj özelliği varmış. Saatin kablosuz şarj standında kulaklığı şarj edebilir miyim? Bir sorun olur mu?

Elimde Huawei GT3 akıllı saatim var ve kablosuz şarj için standı var. Anker 4 Liberty NC kulaklık aldım kablosuz şarj özelliği varmış. Saatin kablosuz şarj standında kulaklığı şarj edebilir miyim? Bir sorun olur mu?

Aynı kulaklığı 1 yıldır kullanıyorum. Birkaç aydır Samsung S24 FE cihazımın ters kablosuz şarj özelliği ile şarj etmekteyim ve herhangi bir problemle karşılaşmadım.

Hocam içe bombeli bir kablosuz şarj aleti var saatinizin. Bu nedenle büyük ihtimalle ne kadar uğraşsanız da o bombe nedeniyle gerekli şarj mesafesini yakalayamayacaksınız. Çünkü tam saatin arka göbek kısmının oturacağı şekilde üretilmiş.

Yine de denemekten zarar gelmez. Eğer şarj olabilirse bir sorun yaşamazsınız şarj ettikten sonra da kulaklığınızda.

Kulaklık dün geldi gece geç geldiğimden anca şimdi deneyebildim tam da dediğiniz gibi içe bombeli mesafe yetmiyor. Ama anladığım kadarıyla mesafe yetse bir sorun yaratmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı