@Lancia Delta S4 hocam ben de Anker Liberty 4 NC aldım yeni. Sizce Xiaomi Redmi Buds 6 Pro mu yoksa 4 NC mi daha iyi genel olarak? İkisi de benzer fiyatlarda. 2700TL'ye aldım 4 NC'yi. Acaba iade edip Redmi Buds 6 Pro mu alsam yoksa 2 bin TL daha koyup Samsung Buds 3 Pro mu alsam diye kafamda sorular var. Bu arada 4 NC'nin ekolayzır ayarı nasıl yapılabilir düzeltilebilir dediğiniz gibi?
Telefonum S23 Ultra.Telefonun Android ise nasıl yapacağını anlatırım, iOS ise yapamıyorsun. Hangi kulaklığı almalısın sorusunun cevabı sende bitiyor. Kendine bir kulaklıktan ne istiyorsun onu sor. Ses kalitesine, mikrofon ve ANC performansına ne kadar önem veriyorsun? Çoğu kişi "iyi bir kulaklık alayım işini görsün yeter" bakışıyla kulaklık alır, sen ne düşünüyorsun? Cevabına göre devam ederiz.
Telefonum S23 Ultra.
Kulaklıklar her an kulağımda güniçinde. Üniversite öğrencisi olduğumdan çok sık yollardayım. O yüzden ANC çok önemli benim için (AirPods Pro 2'nin ANC'sini çok sevmiştim.) Ses kalitesi de güzel olmalı. Mikrofon da öldürmeyecek, dışarıda görüşme yapabilecek kadar olsa yeterli.
Sağ olasın hocam.
Hocam merhaba tekrardan hemen ertesi günü amazonda stok bitti sipariş geçecek iken, sadece idefix prime satıcısında var şuan ürün aynı fiyata. Güvenilir mi emin olamadım yorumlarda kullanılmış ürün gönderdiklerine dair şeyler var. İdefix iade de sorun çıkarıyormuş duyduğum kadarıyla. Bilginiz var mıdır?AirPods Pro 2'nin ANC'si piyasadaki en iyi ANC'lerden, o seviyeye çıkmak için bütçeni arttırman lazım.
Eğer çıkabilirsen Buds 3 Pro telefonunla çok güzel ekosistem olur. Genel olarak senin kriterlerine uygun bir model, fiyatının en iyi modelidir.
Hocam merhaba tekrardan hemen ertesi günü Amazon'da stok bitti sipariş geçecek iken, sadece idefix Prime satıcısında var şu an ürün aynı fiyata. Güvenilir mi emin olamadım yorumlarda kullanılmış ürün gönderdiklerine dair şeyler var. İdefix iade de sorun çıkarıyormuş duyduğum kadarıyla. Bilginiz var mıdır?
Anker soundcore Liberty 4 NC Bluetooth Kulaklık Kadife Siyahı - idefix
Anker soundcore Liberty 4 NC Bluetooth Kulaklık Kadife Siyahı ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kulakiçi Bluetooth Kulaklıklar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Hocam iade edip üzerine 2 bin tl daha koyamayacak gibiyim. Liberty 4 NC için dediğiniz şekilde nasıl ekolayzırını düzeltebilirim?AirPods Pro 2'nin ANC'si piyasadaki en iyi ANC'lerden, o seviyeye çıkmak için bütçeni arttırman lazım.
Eğer çıkabilirsen Buds 3 Pro telefonunla çok güzel ekosistem olur. Genel olarak senin kriterlerine uygun bir model, fiyatının en iyi modelidir.
Hocam iade edip üzerine 2 bin TL daha koyamayacak gibiyim. Liberty 4 NC için dediğiniz şekilde nasıl ekolayzırını düzeltebilirim?
hocam bu linkteki verdiğiniz ayar liberty 4 için sanırım. 4 nc için de aynı ayar olur mu?Dönüş yapmayı unuttum hocam kusura bakma.
Aşağıya önceden analtımını yaptığım bağlantıyı ekledim, ona göre yapmayı dene olmazsa yardım ederim:
Liberty 4 vs Liberty 4 NC
Şarjı o kadar çabuk bitmiyor, dediğim gibi her şey açık iken 5 saat civarı çalışabiliyor. Ayrıca 10dk şarj ile 2 saat kullanma özelliği var. Bas performansının daha iyi olduğunu, incelemelerin yanlış bilgi verdiğini söyledim. Ekolayzır ile düzeliyor sorun, gayet vurucu ve diğer sesleri boğmayan...www.technopat.net
Ön ayar seçmeyeceksin, ana ekrandaki 3 noktada yazan import kısımdan şimdi attığım dosyayı seç:hocam bu linkteki verdiğiniz ayar liberty 4 için sanırım. 4 nc için de aynı ayar olur mu?
@Lancia Delta S4 hocam linkte dosya silinmiş diyor, yeni bir drive linki paylaşabilir misiniz?
güncelleme:
Liberty 4 vs Liberty 4 NC
Liberty 4 kesinlikle daha iyi ama hangisini alırsan al ekolayzır yappman lazım, ben yardım ederim. Hocam Liberty 4 istiyorum ama pek ailemi zorlamak istemiyorum bu yüzden ikinci kulaklığım olcak inşallah Liberty 4 NC ile yetincem aralarında pek fark yoktur inşallah.www.technopat.net
buradaki linkteki dosyayı uyguluyorum.
import ettim, sonrasında ekranın üst kısmında AutoEQ için ön ayar seç kısmı gibi bir şey yazdı. Üzerine tıkladığımda görseldeki kısım geldi. Buradan neyi seçmem gerekiyor acaba?