Anker Liberty 4 NC alınır mı?

Bilgim yok hocam başka sitelerde satılmıyor mu hiç?
N11 de stoğa girmiş mediamarkt satıcılı kulaklığı aldım hocam yardım ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. Gelince dediğiniz ekolayzır ayarını da yapmayı denerim
Sadece birçok yerde sağ/sol veya kutunun şarjının tam dolmadığı sürekli %90 da kaldığıyla ile ilgili şikayetler var. Aynı sorunu yaşar mıyım emin olamadım

@M3 E46 GTR
Ön ayar seçmeyeceksin, ana ekrandaki 3 noktada yazan import kısımdan şimdi attığım dosyayı seç:
hocam import ettikten sonra başka birşey başka bir ayar yapmayacağım depil mi? poweramp uygulaması kapalı olsa da kulaklık o ekolayzırla mı çalışacak?

@M3 E46 GTR

Hocam import ettikten sonra başka bir şey başka bir ayar yapmayacağım depil mi? Poweramp uygulaması kapalı olsa da kulaklık o ekolayzırla mı çalışacak?

Attığım linki okumamışsın galiba, uygulama içinden bahsettiğim ayarları yapıp pil optimizasyonunu devre dışı bırakıp uygulamayı hep açık kalacak şekilde kilitlemen lazım. Neredeyse hiç şarj tüketmez ama açık kalması lazım. Sese EQ uygulanması için kendi üzerinden geçirip kulaklığa iletmesi lazım çünkü.

N11 de stoğa girmiş MediaMarkt satıcılı kulaklığı aldım hocam yardım ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. Gelince dediğiniz ekolayzır ayarını da yapmayı denerim.
Sadece birçok yerde sağ/sol veya kutunun şarjının tam dolmadığı sürekli %90 da kaldığıyla ile ilgili şikayetler var. Aynı sorunu yaşar mıyım emin olamadım.

Güle güle kullanın hocam, eğer öyle bir sorun olursa iki kulaklığın da şarjını kapanana kadar bitir somra tek seferde fulle. Bu sayede kalibre etmiş olursun belki sorun gider.

Güle güle kullanın hocam, eğer öyle bir sorun olursa iki kulaklığın da şarjını kapanana kadar bitir somra tek seferde fulle. Bu sayede kalibre etmiş olursun belki sorun gider.
Kulaklık elime ulaştı bugün hocam, henüz ayar yapmadığım halde yükselttiğimi hissettirdi önceki kulaklığıma kıyasla. Şeffaflık modu kötü, ama benim için bir sorun değil. Özellikle biraz dışarıda kullandım gürültü önlemesi acayip çalışıyor gerçekten. Malzeme kalitesini beğendim. Kutu boyutu hafif büyük, önceki daha da büyüktü. Alışığım zaten. Galiba hep gidip kutusu büyük kulaklıkları seciyorum :D
Bazı özellikleri konfor açısından gerçekten iyi
Mikrofona gelirsek size de dediğim gibi beklentim yoktu ama bu kadar kötü de beklentim yoktu iki kişiyi aradım kulaklık üzerinden konuştuğumda ikisiyle de anlaşamadık sesimi çok kötü veriyor sanırsam. Eğer bir ayar ile düzeltiliyorsa yardımcı olursanız sevinirim.

Uyum testini yaptım, 6 tane kulak slikonu ile gelmesi benim için iyi oldu. Malum samsunglar böyle değil. Large sağ kulağıma oturdu. Ancak sol kulağıma hiçbirini uyumlu göstermedi maalesef. Hafif fark olduğunu ben de anlıyorum ancak aşırı rahatsız etmedi. Buna bir çözüm varsa yazarsanız sevinirim

Birazdan attığınız konudaki ayarı yapmayı deneyeceğim. Yalnız bu liberty 4 için mi nc için mi emin olamadım, ayrıca müzikleri spotify premium'dan dinliyorum ama o mesajda yazmışsınız deezer veya app music gibi kaliteli bir sağlayıcıdan dinleseniz daha iyi olur diye. Sürekli spotify kullanan biri olarak ayarı yapmalı mıyım?
Teşekkürler tavsiyeniz için tekrardan

Son düzenleme:
Kulaklık elime ulaştı bugün hocam, henüz ayar yapmadığım halde yükselttiğimi hissettirdi önceki kulaklığıma kıyasla. Şeffaflık modu kötü, ama benim için bir sorun değil. Özellikle biraz dışarıda kullandım gürültü önlemesi acayip çalışıyor gerçekten. Malzeme kalitesini beğendim. Kutu boyutu hafif büyük, önceki daha da büyüktü. Alışığım zaten. Galiba hep gidip kutusu büyük kulaklıkları seciyorum :D
Bazı özellikleri konfor açısından gerçekten iyi.
Mikrofona gelirsek size de dediğim gibi beklentim yoktu ama bu kadar kötü de beklentim yoktu iki kişiyi aradım kulaklık üzerinden konuştuğumda ikisiyle de anlaşamadık sesimi çok kötü veriyor sanırsam. Eğer bir ayar ile düzeltiliyorsa yardımcı olursanız sevinirim.

Uyum testini yaptım, 6 tane kulak slikonu ile gelmesi benim için iyi oldu. Malum Samsung'lar böyle değil. Large sağ kulağıma oturdu. Ancak sol kulağıma hiçbirini uyumlu göstermedi maalesef. Hafif fark olduğunu ben de anlıyorum ancak aşırı rahatsız etmedi. Buna bir çözüm varsa yazarsanız sevinirim.

Birazdan attığınız konudaki ayarı yapmayı deneyeceğim. Yalnız bu Liberty 4 için mi NC için mi emin olamadım, ayrıca müzikleri Spotify Premium'dan dinliyorum ama o mesajda yazmışsınız Deezer veya App Music gibi kaliteli bir sağlayıcıdan dinleseniz daha iyi olur diye. Sürekli Spotify kullanan biri olarak ayarı yapmalı mıyım?
Teşekkürler tavsiyeniz için tekrardan.

Güle güle kullanın hocam. Geç gördüm kusura bakmayın, sırayla yazayım:

Öncelikle genel çözüm yöntemleri kulaklığı sıfırlama ve güncellemeyi deneyebilirsin.
İnternetteki mikrofon örnekleri o kadar kötü değildi ama fazla gürültülü yerlerde duyulmuyor olabilir. Ya da telefon kulaklığın mikrofonu yerine kendi mikrofonunu kullanmıştır sen de telefonu cebine falan koyduysan ses kötü gitmiş olabilir.

Kulaklığı taktığın zaman iyicene oturması ve oynama yapmaması lazım. Bir de düzgün takman lazım, çubuk kısmı kulağındaki girintiden geçecek şekilde takmayı dene. İllaki uçlardan birisi uyacaktır. Uymasa bile internetten 300TL civarına çok daha kaliteli uçlar alınabiliyor, hem konforu hem de ses kalitesini arttırmış olursun.

Bunları yaptıktan sonra devam eden sorunlarını yaz tekrar değerlendirelim. Ekolayzırı da dene, istersen başka ayarlar da yapayım hangisi hoşuna giderse onu kullan.

Öncelikle genel çözüm yöntemleri kulaklığı sıfırlama ve güncellemeyi deneyebilirsin.
İnternetteki mikrofon örnekleri o kadar kötü değildi ama fazla gürültülü yerlerde duyulmuyor olabilir. Ya da telefon kulaklığın mikrofonu yerine kendi mikrofonunu kullanmıştır sen de telefonu cebine falan koyduysan ses kötü gitmiş olabilir.

Kulaklığı taktığın zaman iyicene oturması ve oynama yapmaması lazım. Bir de düzgün takman lazım, çubuk kısmı kulağındaki girintiden geçecek şekilde takmayı dene. İllaki uçlardan birisi uyacaktır. Uymasa bile internetten 300TL civarına çok daha kaliteli uçlar alınabiliyor, hem konforu hem de ses kalitesini arttırmış olursun.

Bunları yaptıktan sonra devam eden sorunlarını yaz tekrar değerlendirelim. Ekolayzırı da dene, istersen başka ayarlar da yapayım hangisi hoşuna giderse onu kullan.
Bi tarafını xl bi tarafini l taktım rahat oldu hocam ondan sonra çözdüm onu.

Mikrofon sorunu devam ediyor maalesef. Telefonda konuştuğum kişiler sesimi ya çok kötü alıyor ya hiç alamıyor. Anlamadım benim ürünümde mi sıkıntı var?

Eq ayarını ise boş vaktim olduğunda yapacağım, bu gece yaparım muhtemelen. 2 gündür ayarı yapmadan kullanıyorum. Uygulamadaki Hear ıd ayarına göre. Vaktim olunca deneyeceğim teşekkürler

Gürültü engellemesi gerçekten çok iyi çalışıyor kulaklığın çok kalabalık ortamlarda bile kulaklığı taktığımda kendimi soyutlayabiliyorum, o yüzden verdiğim parayı fazlasıyla hak ediyor. Böyle bir, fiyata oranla konfor artışı düşünseydim daha üst modeller için bütçe de ayırabilirdim.

Bir tarafını XL bir tarafini l taktım rahat oldu hocam ondan sonra çözdüm onu.

Mikrofon sorunu devam ediyor maalesef. Telefonda konuştuğum kişiler sesimi ya çok kötü alıyor ya hiç alamıyor. Anlamadım benim ürünümde mi sıkıntı var?

EQ ayarını ise boş vaktim olduğunda yapacağım, bu gece yaparım muhtemelen. 2 gündür ayarı yapmadan kullanıyorum. Uygulamadaki hear ID ayarına göre. Vaktim olunca deneyeceğim teşekkürler

Gürültü engellemesi gerçekten çok iyi çalışıyor kulaklığın çok kalabalık ortamlarda bile kulaklığı taktığımda kendimi soyutlayabiliyorum, o yüzden verdiğim parayı fazlasıyla hak ediyor. Böyle bir, fiyata oranla konfor artışı düşünseydim daha üst modeller için bütçe de ayırabilirdim.

Hayır, senin cihazda sıkıntı yok. YouTube kanallarının testlerinde de görüldüğü gibi mikrofonu aşırı kötüydü zaten. Transparan mod kötü, aşırı baskılanmış boğuk ses geliyor. ANC ona göre daha iyi.
Ben bu modeli almıştım da yüksek seste sağ kulaklığı cızırtı yapıyordu. Bayrama girmeden 1 gün sürem vardı hemen iade vermek zorunda kaldım uzun süre deneyemedim.
Bunlar dışında genel izlenim nasıl? Müzik dinlemesi acayip keyifliydi kendi uygulaması üzerinden ekolayzırla basslar daha vurucu oluyordu.
Normalde benim kulağımda çoğu kulaklık durmuyor ergonomileri kötü olduğu için fakat bu kulaklığa bayıldım.

Gözü karartıp mikrofonu feda ederek tekrar alsam mı diye düşünüyorum hazır Amazon'dan 2450'ye alabiliyorken. Bilemedim başka alternatif var mıdır? Beklentim ANC, müzik(ekolayzır ile çoğu düzeliyor basslar konusunda iyi olsun yeterli), sık sık yollarda olduğumdan 4 NC'den iyi bir mikrofon. Bütçe ise 2500TL maksimum.

Hayır, senin cihazda sıkıntı yok. YouTube kanallarının testlerinde de görüldüğü gibi mikrofonu aşırı kötüydü zaten. Transparan mod kötü, aşırı baskılanmış boğuk ses geliyor. ANC ona göre daha iyi.
Ben bu modeli almıştım da yüksek seste sağ kulaklığı cızırtı yapıyordu. Bayrama girmeden 1 gün sürem vardı hemen iade vermek zorunda kaldım uzun süre deneyemedim.
Bunlar dışında genel izlenim nasıl? Müzik dinlemesi acayip keyifliydi kendi uygulaması üzerinden ekolayzırla basslar daha vurucu oluyordu.
Normalde benim kulağımda çoğu kulaklık durmuyor ergonomileri kötü olduğu için fakat bu kulaklığa bayıldım.

Gözü karartıp mikrofonu feda ederek tekrar alsam mı diye düşünüyorum hazır Amazon'dan 2450'ye alabiliyorken. Bilemedim başka alternatif var mıdır? Beklentim ANC, müzik(ekolayzır ile çoğu düzeliyor basslar konusunda iyi olsun yeterli), sık sık yollarda olduğumdan 4 NC'den iyi bir mikrofon. Bütçe ise 2500TL maksimum.
Mikrofon leş hocam düzelmedi hala kimseyle adam akıllı iletişim kuramıyorum
Ergonomi kısmına gelirsek ben de çok beğendim sporcu kulaklıkları dışında hiç bi kulaklık durmaz normalde kulağımda. Kulaklık gayet keyifli. Sürekli kulaklık kullanan biriyim zaten. Ses kalitesi falan da çok iyi ekolayzır ayarını yaparsanız daha da iyi olur. Benim en beğendiğim özellik anc, anc'si gerçekten ortamdan koparıyor en kalabalık yerlerde bile. Eğer anc ile pek ilgilenmiyorsanız mikrofon için başka modellere yönelebilirsiniz. Bu modelde anc en çok öne çıkan kısım bana göre
Ayrıca dediğiniz gibi prime day de fiyatı bayağı düşmüş, ben de 200-300 tl pahalıdan almış oldum ama yapacak bir şey yok :D
Ama anc performansı ve ses kalitesi ile beni şaşırttığından şimdi ki aklım olsa bir kulaklığa 4-5 k ayırıp mikrofondan da fedakarlık yapmayıp daha iyi bir teknoloji kullanırdım. Gerçekten ses kalitesi müzik keyfini çok etkiliyor. Anc de başka bir olay.

Mikrofon leş hocam düzelmedi hala kimseyle adamakıllı iletişim kuramıyorum.
Ergonomi kısmına gelirsek ben de çok beğendim sporcu kulaklıkları dışında hiçbir kulaklık durmaz normalde kulağımda. Kulaklık gayet keyifli. Sürekli kulaklık kullanan biriyim zaten. Ses kalitesi falan da çok iyi ekolayzır ayarını yaparsanız daha da iyi olur. Benim en beğendiğim özellik ANC, ANC'si gerçekten ortamdan koparıyor en kalabalık yerlerde bile. Eğer ANC ile pek ilgilenmiyorsanız mikrofon için başka modellere yönelebilirsiniz. Bu modelde ANC en çok öne çıkan kısım bana göre.
Ayrıca dediğiniz gibi Prime day de fiyatı bayağı düşmüş, ben de 200-300 TL pahalıdan almış oldum ama yapacak bir şey yok :D
Ama ANC performansı ve ses kalitesi ile beni şaşırttığından şimdi ki aklım olsa bir kulaklığa 4-5 k ayırıp mikrofondan da fedakarlık yapmayıp daha iyi bir teknoloji kullanırdım. Gerçekten ses kalitesi müzik keyfini çok etkiliyor. ANC de başka bir olay.

QCY, fiyatına göre çok iyi mikrofonlu ve ANC özelliği bulunan kulaklık yapabiliyorken Anker gibi bir markanın böylesine kötü mikrofonlu bir kulaklığı piyasaya sürmesi...😒 mikrofon harici bana da çok iyi gelmişti. Eskiden HT05 melobuds kullanıyordum, iyi bir ANC ve mikrofonuyla öne çıkıyordu. Acaba üst modelini mi alsam? Fiyat da ucuz kalıyor Anker'e göre. ANC, Anker kadar olmasa da iyiyken mikrofonu epey üstün. Fakat ergonomi soru işareti.

QCY, fiyatına göre çok iyi mikrofonlu ve ANC özelliği bulunan kulaklık yapabiliyorken Anker gibi bir markanın böylesine kötü mikrofonlu bir kulaklığı piyasaya sürmesi...😒 mikrofon harici bana da çok iyi gelmişti. Eskiden HT05 melobuds kullanıyordum, iyi bir ANC ve mikrofonuyla öne çıkıyordu. Acaba üst modelini mi alsam? Fiyat da ucuz kalıyor Anker'e göre. ANC, Anker kadar olmasa da iyiyken mikrofonu epey üstün. Fakat ergonomi soru işareti.
Önceki kulaklığım qcy t6 idi. 2020-2021 civarında 300 tl gibi bir fiyata aldığımı hatırlıyorum o zamanlar için orta segmentti yani. Qcy beni yazılım sorunlarıyla bezdirdiği için markadan soğudum maalesef. Belki üst model olmadığı içindir ama bilemiyorum.
Mikrofonuna gelirsek 5 yıllık kulaklık olmasına rağmen halen daha şuanki ankerimden daha iyi qcy t6. Ben mecburen bağlantıyı kesip telefondan görüşme yapıyorum.
Mikrofon önemliyse ve kulak slikonu olmaması sorun değilse galaxy buds 3 de tercih edebilirsiniz. Ama gürültü engelleme ve ses kalitesinde bence 4NC o cihazdan üstün.
Ki kulak slikonu olmayan kulaklıklar gürültü engellemede çok başarılı olamıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı