Anker Q10 işlemci yoğun kullanılırken dip ses çıkarıyor

Aslında işlemci çok yoğun kullanılmasa da oyundayken işlemci 60 dereceyi görünce arkadan "SSS" diye ses çıktığını fark ettim. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bu bir sorun mu?

Çok garip bir sorun hocam ilk defa böyle bir şey görüyorum. Konuyu takipteyim umarım sorun çözülür.

Çok garip bir sorun hocam ilk defa böyle bir şey görüyorum. Konuyu takipteyim umarım sorun çözülür.
Yıllarda Dell laptop ile iPhone kulaklığı kullandım, laptop aşırı ısınan kronik bir model olmasına rağmen böyle bir sorun görmedim. Monster bozulduğu zaman aynı kulaklığı Dell ile kullandım, oyun oynamadım fakat boşta bile 80 dereceleri gören laptop olmasına rağmen yine o sesi duymadım. Monster'dan mı kaynaklı kulaklıktan mı anlamadım fakat tek hatırladığım şey şu ki bu benim değişimden gelen ikinci Monster'ım ve önceki Monster laptopta böyle bir şeye dikkat etmemiştim. Zaten Q10 dip ses sorunlu bir model ve hep canı sıkılınca dip ses çıkarır fakat işlemci kullanımı yüzünden dip ses çıkarttığını ilk kez gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı