Ahmetsutcu Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 Merhaba benim kulaklığım Soundcore lifre Anker Q10 normalde bilgisayar ile kullanmazdım ancak kullanayım dedim kablosunu taktım ancak sadece kulaklık girişine taktım ve mikrofonu görmüyor. Nasıl çözebilirim?
Merhaba benim kulaklığım Soundcore lifre Anker Q10 normalde bilgisayar ile kullanmazdım ancak kullanayım dedim kablosunu taktım ancak sadece kulaklık girişine taktım ve mikrofonu görmüyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm kadirz123 13 Aralık 2022 Bilgisayarda mikrofonu kullanmanın tek yolu Bluetooth. Dönüştürücü vb. aldım yok tek yolu Bluetooth ile çözdüm ben de.
Bilgisayarda mikrofonu kullanmanın tek yolu Bluetooth. Dönüştürücü vb. aldım yok tek yolu Bluetooth ile çözdüm ben de.
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.070 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #2 Bilgisayarda mikrofonu kullanmanın tek yolu Bluetooth. Dönüştürücü vb. aldım yok tek yolu Bluetooth ile çözdüm ben de. Artı 0 Eksi Çözüm
Bilgisayarda mikrofonu kullanmanın tek yolu Bluetooth. Dönüştürücü vb. aldım yok tek yolu Bluetooth ile çözdüm ben de.
KS KS Ahmetsutcu Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #3 kadirz123 dedi: Bilgisayarda mikrofonu kullanmanın tek yolu Bluetooth. Dönüştürücü vb. aldım yok tek yolu Bluetooth ile çözdüm ben de. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü için ne yazsam çıkar dostum yardımcı olur musun? Artı -1 Eksi
kadirz123 dedi: Bilgisayarda mikrofonu kullanmanın tek yolu Bluetooth. Dönüştürücü vb. aldım yok tek yolu Bluetooth ile çözdüm ben de. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü için ne yazsam çıkar dostum yardımcı olur musun?
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.070 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #4 Ahmetsutcu dedi: Dönüştürücü için ne yazsam çıkar dostum yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü ile olmuyor yazdım ya. Artı 0 Eksi
Ahmetsutcu dedi: Dönüştürücü için ne yazsam çıkar dostum yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü ile olmuyor yazdım ya.
Hüseyin35% Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 1.046 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyomedikal Teknisyeni 13 Aralık 2022 #5 AUX kablosu ile sadece ses alabilirsiniz. Mikrofonu kullanmanın tek yolu Bluetooth ile bağlanmak. Artı 0 Eksi
KS KS Ahmetsutcu Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #6 kadirz123 dedi: Dönüştürücü ile olmuyor yazdım ya. Genişletmek için tıkla... HM anladım dostum sağ olasın :/ Artı 0 Eksi
kadirz123 dedi: Dönüştürücü ile olmuyor yazdım ya. Genişletmek için tıkla... HM anladım dostum sağ olasın :/