Anker Q10 vs Taotronics 85

TaoTronics hakkında bilmek istediğin farklı şeyler varsa sorabilirsin, asıl önemli noktalarını burada yazdım.

TaoTronics'in sesi de fazlasıyla yetiyor, sadece bass müzik dinlemediğim için Q10 almak istememiştim. Bence TaoTronics al, pişman olmazsın. Ben olmadım. :)
Gerçekten o modeli görünce tip olarak daha çok beğendim. Hafifliği de iyi. Videolar kafamı karıştırdı. Onun dışında benim de içimden Taotronics geçiyor şimdi. 🙂

Kötü yanı dediğiniz bir şey var mı?

Kulaklara gelen kısımların sabit kalmaması, çok büyük bir problem mi? Değil. Yine de sabit kalması isterdim. Sürekli hareket halindeler. :D

Ekstra olarak taşıma çantası da geliyor. :D
Hareket halinde olmasında bir sorun yok. En kötü çok aşırı rahatsız ederse içini açıp silikon veya başka bir yapıştırıcı sıkarım ama bunu yapacağımı düşünmüyorum. Oynamasında bir sakinca yok kulağı kavraması açısından iyidir. Tamamdır, Taotronics seçeyim o zaman. Teşekkürler.

Hareket halinde olmasında bir sorun yok. En kötü çok aşırı rahatsız ederse içini açıp silikon veya başka bir yapıştırıcı sıkarım ama bunu yapacağımı düşünmüyorum. Oynamasında bir sakinca yok kulağı kavraması açısından iyidir. Tamamdır, Taotronics seçeyim o zaman. Teşekkürler.
Hayırlı olsun şimdiden, geldiği zaman düşüncelerini buraya yazarsın.

@poggers, ben kulaklığı serviste kullanıyorum. ANC ile bir çok sesi kesiyor ama bazen bir şey soruluyor onu duymuyorsunuz o problem oldu. Dün de onu düşündüm metroda da durak isimlerini duymayabilirsiniz. Bir tek sorun o. Onun disinda diğer sesleri azaltır. İnsan seslerini tamamen kesmez, ama şarkı sırasında duyulmaz. Dışarıya ses verme olayı %70 sonrası falan oluyor. Metro gürültüsü ile duyulmaz zaten.

@Berrkay sizi dinleyip Taotronics soundsurge 85 aldım çok güzel, pazartesi geldi iki gün kullandım çok memnun kaldım. Sadece mikrofon konusunda karşımdaki kişi beni duymadı birkaç kez. Bakalım belki onda sorun vardı o sıra. Okula götürmeye cesaret edemiyorum telefonların yanına koyuyoruz kutuya, telefonda hadi IMEI var kulaklıkta ne olacak diye düşünüyorum.😄

Dedikleriniz doğru gözüme ilk çarpan şeyi çok fazla dönüyor ama daha estetik oluyor o zaman. Her şekile giriyor slime gibi.😀

Şu an kablosuz yaptığım Philips SHP1900 kullanıyorum arada fark var. Ses kalitesi olarak ikisi de iyi ama ses yalıtımı olduğu için Taotronics daha net ses veriyormuş gibi oluyor ama sessiz ortamda ikisi yarışır. Bir gün deneyeyim BT ve kablolu olarak. Deneyimlerimi buraya yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı