Anker Q20, Q20+, Q20i farkları nedir?

koalanız

Centipat
Daha fazla  
Anker Q20, Q20+,Q20i

Bu 3 model arasındaki farklar nelerdir?
Q20i almayı düşünüyorum 1.699 TL.
Bu fiyata başka Bluetooth kulaklık alınır mı?
Önerilere açığım.

YouTube'da Enes özen'in videolarını izleyebilirsiniz Q20 için. Kulaklıkların sefiri diye geçiyor benim gözümde.

Anker Q10 kullanmış ve aşırı memnun kalmış birisi olarak Q20i alın hocam. Genelde stokta olmadığından fiyatları artıyor bayağı veya rağbet gördüğünde. Bas olarak Q20i daha iyi diye biliyorum. Diğerlerine nazaran 4 mikrofon, daha hızlı hızlı şarj ANC vs. malzeme kalitesi de olsun jak girişi olsun yolda bırakmıyor Anker. Q20i öneriyorum.

Fiyatları 2K'yı geçmiyor hocam. Q20'nin stoku yok diye o fiyatlarda. Bu aralar aynı durumu Q10 serisi için de yaşamıştım Q10ı'nin fiyatı Q10'a nazaran daha ucuz ve Q10i daha iyi Q10'a göre.

Evet şimdi kontrol ettim ikisinin de 2K fiyatı var. Amazon'da 2250 TL'ye Q30 var. Ben olsaydım Q30 alırdım yine de.

Cevaplarınız için teşekkürler benim içime sinen model aynı şekilde Q20i oldu bu fiyat bandında aynı özellikleri gösteren farklı kulaklıklar da zaten yok galiba.

Cevaplarınız için teşekkürler benim içime sinen model aynı şekilde Q20i oldu bu fiyat bandında aynı özellikleri gösteren farklı kulaklıklar da zaten yok galiba.

Edifier W820NB nasıldır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı