Ben Anker Q21i NC kulaklık aldım onun uygulamasında ekolayzer ayarı var aşırı arttırınca bile çok tepki vermiyor. Hazır ekolayzer kopyalasam hazır daha iyi oluyor ses manuelde kısık. Bana ekolayzer ayarı önerebilir misiniz Soundcore uygulaması için?
Açıkçası eq konusunda o kadar bilgili değilim. Q20 ile aynı sürücüye sahip q21i. ben de referans çizgiye yaklaştırmıştım. Hazır ayarları içerisinden rock modunu seçip düzenleyebilirsin.
Açıkçası EQ konusunda o kadar bilgili değilim. Q20 ile aynı sürücüye sahip Q21i. Ben de referans çizgiye yaklaştırmıştım. Hazır ayarları içerisinden rock modunu seçip düzenleyebilirsin.
Hazır ayardan rock u seçince aşırı parlak tizz yapıyor sadece parlak gürültü duyuyorsun kulak içi R50i modelinde güzel oluyor yumuşak ses karakteri olduğu için bu modelde çok parlak oluyor zaten tizzler bir tık parlak olduğu için.
Hazır ayardan rock u seçince aşırı parlak tizz yapıyor sadece parlak gürültü duyuyorsun kulak içi R50i modelinde güzel oluyor yumuşak ses karakteri olduğu için bu modelde çok parlak oluyor zaten tizzler bir tık parlak olduğu için.