Anker Q21i NC için ekolayzer önerisi

XwrosaX19

Decapat
Daha fazla  
Ben Anker Q21i NC kulaklık aldım onun uygulamasında ekolayzer ayarı var aşırı arttırınca bile çok tepki vermiyor. Hazır ekolayzer kopyalasam hazır daha iyi oluyor ses manuelde kısık. Bana ekolayzer ayarı önerebilir misiniz Soundcore uygulaması için?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-05-16-44-05-794_com.oceanwing.soundcore.jpg
    Screenshot_2025-02-05-16-44-05-794_com.oceanwing.soundcore.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 89
Sırasıyla -2 -1 +2 +1 +1 +1 +2 +2

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-05-17-04-01-385_com.oceanwing.soundcore.jpg
    Screenshot_2025-02-05-17-04-01-385_com.oceanwing.soundcore.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 77
Tizzler aşırı parlak olur mu bu ayarda zaten parlaklar bir de uygulamada çok tepki vermiyor özel EQ.

Bu şekil mi hocam.
Ben bu şekilde kullanıyorum tizler rahatsız ederse biraz daha kısabilirsin. Bassları fazla boğuktu o da düzeliyor.

Sizin verdiğiniz ayar güzel aslında onu 1 çizgi bass arttırarak kullanırım rock metal için ne ayar yapabilirim sizce.
Açıkçası eq konusunda o kadar bilgili değilim. Q20 ile aynı sürücüye sahip q21i. ben de referans çizgiye yaklaştırmıştım. Hazır ayarları içerisinden rock modunu seçip düzenleyebilirsin.

Açıkçası EQ konusunda o kadar bilgili değilim. Q20 ile aynı sürücüye sahip Q21i. Ben de referans çizgiye yaklaştırmıştım. Hazır ayarları içerisinden rock modunu seçip düzenleyebilirsin.

Hazır ayardan rock u seçince aşırı parlak tizz yapıyor sadece parlak gürültü duyuyorsun kulak içi R50i modelinde güzel oluyor yumuşak ses karakteri olduğu için bu modelde çok parlak oluyor zaten tizzler bir tık parlak olduğu için.

Hazır ayardan rock u seçince aşırı parlak tizz yapıyor sadece parlak gürültü duyuyorsun kulak içi R50i modelinde güzel oluyor yumuşak ses karakteri olduğu için bu modelde çok parlak oluyor zaten tizzler bir tık parlak olduğu için.
Dediğim gibi çok bilgim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı