Anker Q21i NC vs QCY H3

@seyfo1 @nozk hocam ekolayzır ayarını nasıl yaptınız ben oke bir şey bulamadım da internette

Ben özel modlardan şarkı dinlerken tek tek değiştirip denedim. Akustik olan hoşuma gitti her şarkıda onu kullanıyordum. 2-3 gündür Soundcore özel'de kalmış hiç fark etmedim. Deneyin hangisi hoşunuza giderse onu kullanın.

Arkadaşlar QYC H3 elime ulaştı. Beklentilerinizi karşılar. Kalite malzemesi çok güzel. Bass olarak jbl'i tokatlıyor özellikle uygulamasında ayar yaparsanız daha güzel oluyor. ANC özelliği eh bu fiyata ANCli kulaklık bulamazsınız. Ucuz yollu en iyi kulaküstü bluethootlu kulaklık net bu ve anker serisi.
Sizce Q21inin mi yoksa QCY h4'ün mü bassları daha iyi?

Sizce Q21inin mi yoksa QCY h4'ün mü bassları daha iyi?
Q21i kullanmadım QCY 4 ile QCY 3 arasında sadece mikrofon farkı var. Ses kaliteleri tamamen aynı, daha iyi bir mikrofonu olsun diyorsanız Q4 alın ama fiyat farkına değmez. Aktif olarak QCY H3 kullanıyorum. Bassları çok iyi verebiliyor, aşırı bassta kulaklığı titretiyor ama hemen hemen her kulaklıkta olabilen şeyler. Bluethootta ise gecikmeyi fark edebiliyorsunuz. Ses ile görüntünün milisaniyelik gecikmesini fark ediyorsunuz. Lakin kablo ile bağlanırsanız öyle bir sorun yok. (Oyun modu varmış ama kullanmıyorum, şarkı dinlediğim için çok takmadım bu gecikmeyi.) Kendi uygulaması çok güzel olmasa da ses ayarlarınızı istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Ayrıca ANC gayet güzel çalışıyor.

Q21i kullanmadım QCY 4 ile QCY 3 arasında sadece mikrofon farkı var. Ses kaliteleri tamamen aynı, daha iyi bir mikrofonu olsun diyorsanız Q4 alın ama fiyat farkına değmez. Aktif olarak QCY H3 kullanıyorum. Bassları çok iyi verebiliyor, aşırı bassta kulaklığı titretiyor ama hemen hemen her kulaklıkta olabilen şeyler. Bluetooth'ta ise gecikmeyi fark edebiliyorsunuz. Ses ile görüntünün milisaniyelik gecikmesini fark ediyorsunuz. Lakin kablo ile bağlanırsanız öyle bir sorun yok. (oyun modu varmış ama kullanmıyorum, şarkı dinlediğim için çok takmadım bu gecikmeyi.) Kendi uygulaması çok güzel olmasa da ses ayarlarınızı istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Ayrıca ANC gayet güzel çalışıyor.

Bende az araştırdım ses kalitesini bilmiyorum ama QCY 2 Pro QCY 3 ve sonrası neredeyse hep aynı ufak tefek farklar var :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı