Hangisini tercih etmek daha mantıklı?
Bütçene bağlı. Eğer alabilirsen Q21i NC.
Bütçe Q30'a kadar çıkabilir. Ama kronik kırılma sorunu varmış diye duydum tavsiye eder misiniz yine de?
Q30 ile Q21i arasında çok bir fark yok. H4 de bağlantı kopma sorunu gibi şeyler olabiliyor diye biliyorum arada. Q21i bende 3 4 aydır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısını görmedim şu ana kadar. Hatta bugüne kadar kullandığım en sorunsuz ürün diyebilirim. Baştan sanki yürürken kulaklıktan çıt çıt sesleri geliyor gibiydi ama onlarda kalmadı. Ses kalitesi için alıyorsanız belki kulak içi olanlar daha tatmin edebilir sizi. Ama bas için alayım etrafı duymayayım derseniz bence müthiş bir kulaklık. Parasının hakkını veriyor.
Yine QCY'nin H3 Pro diye bir modeli var. O nasıl sizce? Başka önerebileceğiniz bir şey var mı? Kulaklığı biraz hor kullanıyorum ben. Bu modellerin malzeme kalitesi güzel değil mi?
Kulak üstü olacaksa bence en fiyat performans Q21i NC. QCY de alınabilir ama bence Anker markası bir tık daha kaliteli. Hor kullanımda iki kulaklıkta sıkıntı çıkarabilir. Çok aşırı düzey bir malzeme kaliteleri yok. QCY'yi bilmiyorum ama Anker'in kafa bandları demir le destekli kullanımına zarar gelecek bir hasar kolay kolay almaz ama görünüş olarak plastikleri çatlayabilir veya 1 2 parçası kopabilir. Ben dışarıda kullanmadığım için sağlamlığını pek test edemedim. Kulak üstü olarak istersen en fiyat performans olan kulaklık Q21i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.