Anker Q30 alınır mı?

Hocam tekrar rahatsız ediyorum fiyatı 2500-3000 arası şu an yine de alınır mı? Dediğiniz gibi ders videosu ve müzik için kullanacağım.
Q30 hâlâ alınır çok iyi kulaklık, geçen jak girişi ile laptopa bağlandım ve aşırı iyi performans verdi dizi izlemek için bağlamıştım fakat müzik hatta oyun bile rahatlıkla oynanır iyi ses kasılır.

Tamam hocam çok teşekkürler Trendyol da 2500TL oradan sipariş vereceğim.

Hocam merhaba. Hatırı sayılır süre geçmiş sipariş verildikten sonra. Ben de 1 2 gün içerisinde sipariş vereceğim. Memnun musunuz? Çok güzel iyi ki var dediğiniz ve çok kötü keşke bu olmasaymış, bunun yerine bu böyle olsaymış dediğiniz şeyler nelerdir? Bugün olsa yine Anker Q30 alır mısınız?

Merhaba hocam. Ben bir süre kullandım memnunum ama şu an aktif kullanmıyorum. Herhangi sıkıntısı olduğu için değil tercih etmiyorum şu anda işime yaramıyor ama bir daha alacak olsam kesinlikle alırdım. Şu an fiyatı ne kadar bilmiyorum ama ben aldığım zaman tam bir fiyat performans ürünüydü genel olarak tavsiye ederim.

merhaba hocam suan trendyolda fiyatı 2200 tl ben ağustos ayında 3000 tl ye almıstım suan fiyatı çok iyi durumda.
Diğer sorunuza gelirsem her şeyden çok memnunum yine olsa yine alırım ses kalitesi vb fakat yüksek ihtimal benden kaynaklı ürünün iki pad kısmındaki süngeri
açma yaptı ve dikmek zorunda kaldım. Sonrasında kafa ayarlama kısmını tutan plastik parça kırıldı onu da bantladım.
Kısacası alınır mükemmel kulaklık 2 arkadaşıma daha aldırdım ben memnunum umarım siz de memnun kalırsınız. İyi bayramlar

Merhaba, eğer kulaküstü kulaklık almak istediğine eminsen kesinlikle tavsiye ederim. Bu fiyat civarında gerçekten iyi bir kulaklık. Ses kalitesi konusunda diyecek hiçbir şey yok. Ama kulaklık elinize geçer geçmez hemen EQ ayarı yapın derim. Asıl kaliteyi ayarı yapınca alıyorsunuz.

Kötü yanı, yazın çok terliyor kulaklarım. Onun dışında pek bir kötü yanı yok bence.
Yine bir kulaküstü kulaklık alacak olsam q30 alırdım evet. Hayırlı akşamlar.

Ha evet unutmuştum yazıyı okuyunca hatırladım. Süngerler bende de açma yaptı 5-6 ay sonra. Ama problem değil yani :d diktim geçti. Ses kalitesinde eksiklik yaratıcak bir şey değil.

Hocam amazonda 400 600 TL arası kulaklık pedlerini gördüm Q30 için. Değiştirme şansım var mı? Gördüğüme göre tek diken siz değilsiniz. Aklımda soru işareti oluştu.

Hazır ayarlar vardır inşallah. Reddit üzerinden verilen bazı EQ ayarları var onları da deneyeceğim. Trendyol indiriminde sipariş vereceğim.

Hocam Amazon'da 400 600 TL arası kulaklık pedlerini gördüm Q30 için. Değiştirme şansım var mı? Gördüğüme göre tek diken siz değilsiniz. Aklımda soru işareti oluştu.

Evet hocam değiştirme şansınız var ama şahsen ona 400-600 TL vermek istemedim 5dk da diktim bitti ha siz onunla uğraşmayıp direkt de alabilirsiniz. Seçim sizin ama indirim bitmeden bir an önce kulaklığı alın derim pişman olmazsınız.

Hocam kulaklığı o günün akşamına sipariş verdim. Biraz geç kargolandı ama bugün elime ulaştı. EQ ayarını da iyi kötü buldum sırasıyla 1 0 0 0 1 2 0 1 olarak. Şu anlık memnunum hatta düz Q30 yerine Q30 upgraded versiyonu geldi. Tek sorun sağ kulakçığın üstünde NFC jelatini olmaması. Trendyol'da diğer tüm yorumlarda etiket çıkıyor ama bende çıkmadı. Yazılımı da güncel geldi (şu ana kadar 0 aldığım teknolojik aletlerin yazılımlarını hemen hemen hepsini ben güncelledim). Onun dışında bir gözüme çarpan eksiği yok.

. Seçim sizin ama indirim bitmeden bir an önce kulaklığı alın derim pişman olmazsınız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250404_233229_Trendyol.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20250404_234349_Gallery.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20250404_234446_Gallery.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…