Anker Q30 alınır mı?

TalisMann

Hectopat
Merhaba Q30 alma düşüncem var. Ama okuduğuma göre uzun kullanımda Kulaklıklarda çatlaklar oluşuyor hasar meydana geliyor bozuluyor diye duydum. Uzun kullanan(1.5 2 yıl) arkadaşlar beni yönlendirebilir mi?

Merhaba dostum çatlaklar hakkında yorum yapmayacağım 1-1.5 aydır kullanıyorum ancak genel bir yorum yapayım. Kulaklık bir tik terletiyor, kendi uygulamasından ses ayarı yapılabiliyor( ben pek ihtiyaç duymadım ses bana gayet iyi geliyor. ) gürültü engelleme özelliği iyi çalışıyor. Şu ana kadar gördüğüm tek eksisi terletmesi. Kırılacağını düşünmüyorum, kafana tam ayarlarsan yeteri kadar boşluk olduğu için sorun olmaz.

Merhaba Q30 alma düşüncem var. Ama okuduğuma göre uzun kullanımda Kulaklıklarda çatlaklar oluşuyor hasar meydana geliyor bozuluyor diye duydum. Uzun kullanan(1.5 2 yıl) arkadaşlar beni yönlendirebilir mi?

Onu diyenler ya uyduruyordur ya da yanlış kullanımlarından ötürü kulaklığa zarar vermiştir. Kronik sorunları olabilir(İhtimal). Teknoloji şans işi. Fabrika üretim kaynaklı sorunlar meydana gelebiliyor. Fiyatına göre karşılaştıracak olursam bizzat ben kullanıyorum mutsuz ettiği bir gün görmedim. Kulaklık seni üzmez. Evde kullanacaksan ve oturarak kullanırsan terletme gibi sorunlar meydana gelmez. Bulunduğun ortamın sıcaklığınada bağlı. Malzeme kalitesi ne iyi ne kötü. Rahat bir şekilde 2 yıl götürür. Dışarıda kullanırsan pedlerin ömrü biraz daha kısa olacaktır. Bunun sebebi pedler ne kadar sıcaklarsa, terlerse içi açılacaktır. Yanlışlıkla yere düşürürsen ürün zarar görebilir. Biraz ürüne hassas bakmalısın. Bu tür kaliteleri biz 4000-5000 bandında görüyoruz. 2000 Liralık bir kulaklık için sonuna kadar değecek ve üzmeyecek bir model.

2 yıldır kullanıyorum Q30. Malzemesi kalitesi sağlam düzgün kullanınca hiçbir şey olmuyor. Kesinlikle kulaklığı takıp uzanmayı uyumayı falan denemeyin ama. Q45 hariç diğer tüm modellerin kalitede tek falsosu pedleri. Kiminin 1 yıl kiminin kiminin 6-7 ayda yırtılmaya başlıyor. Benimkinin henüz pedlerde bir açılma söz konusu değil muhtemelen kulak çevresinin terlemesi, kullanılan ortamın koşulları nem vs. gibi şeyler etkiliyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı