Anker Q30 indirme girer mi?

Wag7r

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam, öncelikle bayağıdır benim için en iyi kulaklığı arıyordum. Bu sıralar bütçem yeterli gelmediği için F/P ürünler baktım, kısaca Anker Q30'u yarın alacaktım normalde fakat sevgililer gününde indirime girer mi düşüncesi düştü hediye falan almadigim için pek takip etmem indirimleride, sizce Trendyol da indirimde iken almali miyim yoksa beklesem fiyatı düşer mi?

Hocam kafanız küçükse hiç almayın o kadar kötü duruyor ki dışarıdan anlatamam size Q30 çok uzun süre kullandım eğer bütceniz yeterse kulak içi olarak Galaxy Buds 2 Pro alın bu fiyata daha memnun kalırsınız ya da Buds 2 direk.

Hocam kafanız küçükse hiç almayın o kadar kötü duruyor ki dışarıdan anlatamam size Q30 çok uzun süre kullandım eğer bütceniz yeterse kulak içi olarak Galaxy Buds 2 Pro alın bu fiyata daha memnun kalırsınız ya da Buds 2 direk.
Kafam küçük değil hocam, bana gider gibi hissediyorum birde kulak içi sevmedim pek daha yeni Lenovo kulaklık alıp kenara koydum kulak yapım uygun değil gibi birde küçük düşüyor başka kulakustune tavsiyeniz varmı?

Peki ses kalitesi ve anc özelliği nasıl hocam doyurucu mu?

Hocam ANC'si bayağı iyi bende şu an Buds 2 var Pro geçiş yapacağım zaten 3 tane silikon çıkıyor içinden düşmesi biraz zor ben uçak yolculuğunda 14 saat boyunca kulağımdan ara ara çıkararak kullandım düşmedi de uçakta falan uyudum uyandım ANC'si bayağı iyi bebek falan ağlıyor mesela 0 ses o kadar rahat hissetim ki uçakda anlatamam ses kalitesi de güzel

Yorumun için teşekkür ederim ama dediğim gibi kulak içi kullandım ve bana göre değilmiş dedim yani yarın alayım çok merak ediyorum Q30 u olmadı iade ederim sence anc ve kalite q30 mu buds 2 mi usta?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı