Anker Q30 vs 1MORE sonoflow

Anc bana göre yetersiz değil çünkü çok trafik olan yollarda yürümüyorum genelde yürüyüşte ve evde takıyorum. Ama sesli ortamlar için yeterli değil. Anc için şöyle bir örnek vereyim. Klima fulldeyken sesi gelmiyor ama bulaşık yerleştirirken ki tabak sesi geliyor.

ANC bana göre yetersiz değil çünkü çok trafik olan yollarda yürümüyorum genelde yürüyüşte ve evde takıyorum. Ama sesli ortamlar için yeterli değil. ANC için şöyle bir örnek vereyim. Klima Full'deyken sesi gelmiyor ama bulaşık yerleştirirken ki tabak sesi geliyor.

TaoTronics kullanırken böyle bir durum yoktu bende bir anda boşlukta gibi hissediyordum ancak bu ürünler en azından benim beklediğim şekilde beni tatmin etmedi.

TaoTronics kullanırken böyle bir durum yoktu bende bir anda boşlukta gibi hissediyordum ancak bu ürünler en azından benim beklediğim şekilde beni tatmin etmedi.

Onu deneyimleyince SonoFlow yetersiz gelebilir. Ama ilk aldığım da ilk defa ANC deneyimlemiştim ve çok hoşuma gitmişti. Daha önce ANC deneyimlemeyen birini üzmez.

Hocam 1 more aldım herhangi br kargo sorunu yaşamadım. 8 gün de geldi. Üründe sorun çıkmadı. Arkadaşımın q30u var 5 aylık. Mod değiştiriyormuş arada bir. Hocam garanti işi bana da sıkıntı gibi geldi ama gönderici Amazon olduğu için iade ederim diye düşündüm.
Ben iadeden ziyade teknolojik ürün bu illa bir şey olabilir müşteri hizmetlerine ulaşamam korkusuyla Q30’u tercih edeceğim hocam, umarım üzmez. Sizin konunuzu da görmüştüm ancak net bir yanıt alamamışsınız sanırım, Edifier’ı denediniz mi? 5000TL fiyatı var değer mi diye düşünüyorum hala. ANC için hevesim de var aynı zamanda o yüzden Q30 tercih ettim ama hala soru işaretleri var kafamda.

Ben iadeden ziyade teknolojik ürün bu illa bir şey olabilir müşteri hizmetlerine ulaşamam korkusuyla Q30'u tercih edeceğim hocam, umarım üzmez. Sizin konunuzu da görmüştüm ancak net bir yanıt alamamışsınız sanırım, Edifier'ı denediniz mi? 5000TL fiyatı var değer mi diye düşünüyorum hala. ANC için hevesim de var aynı zamanda o yüzden Q30 tercih ettim ama hala soru işaretleri var kafamda.

Yanlış hatırlamıyorsam edifer için iyi konuşulmamıştı. Satın almadan önce forumlara videolara ve yorumlara bakıyorum ve ediferin markası hakkında açıkçası çok iyi konuşulmamıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı