Anker Q30 vs Q35

Rica ederim. Q30 yerine Q35 değil de, daha premium görünüş ve malzeme kalitesi, daha iyi ANC, daha büyük pedler vs için Q45 düşünülebilir, fakat 1.500 lira fiyat farkı var. Q45'in beyaz renkli modeli benim bile aklımı çeliyor açıkçası. :)
Yok hocam Q45 aşar beni. Bütçem 3000 ediyor. Yoksa almak isterdim. Ha bir de ayın 11'inde Prime Day var. Ne kadar indirim oluyor biliyor musunuz? Eğer 100 lira civarı gibi fazla düşmüyorsa hemen şimdi sipariş edeceğim yoksa 11'i bekleyeceğim.

Son düzenleme:
Telefonunuz Android ise ve LDAC'i hissedecek kadar yüksek Kbps şarkılar dinleyecekseniz fark yaratabilir fakat Spotify, YouTube vs. gibi gündelik kullanımda zaten LDAC destekleyecek kadar yüksek Kbps ile müzik dinlemiyoruz hocam. Bende iPhone 12 var zaten Apple cihazlar LDAC desteklemiyor bile. Çok teknik bir mesele ve çoğu kullanıcı farkı anlamıyor bile diye biliyorum.
Dinlenen müsik türüne bağlı olarak fark hissediliyor aslında. Yüksek çözünürlüklü müziğe ulaşmanın en ucuz ve kolay yolu Apple Music. Oraya üye olup ayarlardan kayıpsız sesi açtığımızda LDAC'ın desteklediği değerlerin üstüne çıkan kayıtlara erişebiliyoruz. (Her şarkıda olmayabilir.) Fark belli müzik türlerinde belirginken diğerlerinde çok anlaşılmıyor. Özellikle bazı metal türlerinde farkı ben de anlayamıyorum.

Kodek meselesi dışında Q30 ile Q35 arasında ses farkı yok. Q35'teki ANC sorunları düzelmediyse Q30'un ANC'si daha iyi.

Anker'in Türkiye garantisi güzel işliyor. Sanal İletişim isimli bir firmadan hallediliyor. Sitelerinden kayıt açıp gelen kodla yolluyorsunuz kargoyu. Maksimum 2 hafta içinde çözülüyor. Benim birkaç garanti işlemim oldu hepsinde yeni ürün yolladılar.

Dinlenen müsik türüne bağlı olarak fark hissediliyor aslında. Yüksek çözünürlüklü müziğe ulaşmanın en ucuz ve kolay yolu Apple Music. Oraya üye olup ayarlardan kayıpsız sesi açtığımızda LDAC'ın desteklediği değerlerin üstüne çıkan kayıtlara erişebiliyoruz. (her şarkıda olmayabilir.) Fark belli müzik türlerinde belirginken diğerlerinde çok anlaşılmıyor. Özellikle bazı metal türlerinde farkı ben de anlayamıyorum.

Kodek meselesi dışında Q30 ile Q35 arasında ses farkı yok. Q35'teki ANC sorunları düzelmediyse Q30'un ANC'si daha iyi.

Anker'in Türkiye garantisi güzel işliyor. Sanal iletişim isimli bir firmadan hallediliyor. Sitelerinden kayıt açıp gelen kodla yolluyorsunuz kargoyu. Maksimum 2 hafta içinde çözülüyor. Benim birkaç garanti işlemim oldu hepsinde yeni ürün yolladılar.

Apple Music hiç kullanmamıştım teşekkürler bilgi için hocam. LDAC'in IPhone'larda kayıpsız müzik dinlerken çalıştığına emin misiniz? Direk desteklemiyor diye biliyorum da bu dediğiniz fark LDAC desteklemeyen bir kulaklıkta da geçerli olabilir mi?

Son yazdığımı
Apple Music hiç kullanmamıştım teşekkürler bilgi için hocam. LDAC'in IPhone'larda kayıpsız müzik dinlerken çalıştığına emin misiniz? Direk desteklemiyor diye biliyorum da bu dediğiniz fark LDAC desteklemeyen bir kulaklıkta da geçerli olabilir mi?
Maalesef Apple da LDAC yok hocam. Benimki genel bilgiydi.

Dinlenen müsik türüne bağlı olarak fark hissediliyor aslında. Yüksek çözünürlüklü müziğe ulaşmanın en ucuz ve kolay yolu Apple Music. Oraya üye olup ayarlardan kayıpsız sesi açtığımızda LDAC'ın desteklediği değerlerin üstüne çıkan kayıtlara erişebiliyoruz. (Her şarkıda olmayabilir.) Fark belli müzik türlerinde belirginken diğerlerinde çok anlaşılmıyor. Özellikle bazı metal türlerinde farkı ben de anlayamıyorum.

Anker'in Türkiye garantisi güzel işliyor. Sanal İletişim isimli bir firmadan hallediliyor. Sitelerinden kayıt açıp gelen kodla yolluyorsunuz kargoyu. Maksimum 2 hafta içinde çözülüyor. Benim birkaç garanti işlemim oldu hepsinde yeni ürün yolladılar.
Peki siz ne önerirsiniz? Apple Music ve iPhone 11 kullanıyorum. Apple Music’de LDAC değeri üstüne çıkabiliyorsak o zaman hangi Anker’i almam daha mantıklı olur? Q35 mi? Yoksa Q30 yüksek bir ses kalitesi için yeterli olur mu?

Son düzenleme:
Peki siz ne önerirsiniz? Apple Music ve iPhone 11 kullanıyorum. Apple Music’de LDAC değeri üstüne çıkabiliyorsak o zaman hangi Anker’i almam daha mantıklı olur? Q35 mi? Yoksa Q30 yüksek bir ses kalitesi için yeterli olur mu?
Apple Music ile o değeri aşıyoruz ama Iphone ile olmaz hocam LDAC. Desteklemiyor Apple cihazlar. O nedenle Q30'dan devam edin.

Q35'in bassı daha fazlaymış ama abartı bir bass olduğunu ve Q30'un sesi daha dengeli diyen birçok kişi gördüm, o yüzden bu ikisinden Q30'u tercih etmiştim.

Sonra biraz daha araştırınca şu kulaklığın daha iyi olduğunu duydum: Amazon.com.tr

Bırak Q30'u 5.300 liralık Q45 ile karşılaştırılıyor çoğu yerde. Yurtdışındaki fiyatlara bakınca da biri 100 dolarlık biri 80 dolarlık bir kulaklık, üstelik Q30'dan 300-400 lira daha ucuza geliyor. Bir bak derim ben bugün Q30'u iptal edip bunu sipariş verdim. Tek sorun gelmesi 1 hafta civarı sürecek ama acelem yok.

Hocam kulaklık geldi mi? Bende mağazada Q35 ve 45 dinledim. Q35 basslar çok fazlaydı. Q45 3900 civarina geliyor. Bazı sitelerde 1MORE için hayal kırıklığı yazmıslar. Oda şu an 2400 gibi bir fiyata geliyor.

Q35'in bassı daha fazlaymış ama abartı bir bass olduğunu ve Q30'un sesi daha dengeli diyen birçok kişi gördüm, o yüzden bu ikisinden Q30'u tercih etmiştim.

Sonra biraz daha araştırınca şu kulaklığın daha iyi olduğunu duydum: Amazon.com.tr

Bırak Q30'u 5.300 liralık Q45 ile karşılaştırılıyor çoğu yerde. Yurtdışındaki fiyatlara bakınca da biri 100 dolarlık biri 80 dolarlık bir kulaklık, üstelik Q30'dan 300-400 lira daha ucuza geliyor. Bir bak derim ben bugün Q30'u iptal edip bunu sipariş verdim. Tek sorun gelmesi 1 hafta civarı sürecek ama acelem yok.

Aga peki aldıysan şu an memnun musun hangisini öneririsni daha ucuz şu anda bunu mu alayım yoksa Q30 mu alayım sence.

Aga peki aldıysan şu an memnun musun hangisini öneririsni daha ucuz şu anda bunu mu alayım yoksa Q30 mu alayım sence.

Hocam onu iptal edip Q30 aldım ses kalitesi gayet güzeldi ama konforlu gelmediği için iade ettim. Kulak üstü kulaklıklarla kıyaslayınca muhtemelen konforludur ama ben kulak içi seviyorum sanırım. En son AirPods Pro 2 aldım onu kullanıyorum dışarıda ve çok memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı