Anker Q30 vs Q45

• Konuyu başlatan Efe684
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.091

Efe684

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba, bugün arkadaşımda Q30 vardı. Taktım gürültü engellemesi ve basları vs çok hoşuma gitti.
Q30ve Q45 arasında öyle çok fazla fark yok Q45 3500TL civarı.
Q30 2000-2500TL civarlarında.
Bu aradaki fiyata değecek özellikler çok bulamadım.
Sadece yazılımsal olarak Q45 daha iyi olabilir.
Fotoğrafta gösterilen özellik tablosunda da fazla bir fark bulamadım.

1727788185851.png

Hocam öncelikle merhaba. Şu an JBL tune 760nc kullanıyorum. Ben zamanında Q45 ve 760nc arasında kalmıştım ve herkes 760ı önermişti ve iyi ki bunu almışım diyorum. Ses kalitesi baslar çok iyi. Tizler çok iyi değil ama kötü de değil. Kafadaki rahatlığı özellikle çok çok iyi. ANC side çok iyi çalışıyor ve iyi ses kesiyor. Tek sıkıntısı uygulaması yok, onun dışında da pek bir eksisi yok. 760nc ye de bir bakabilirsiniz.

Hocam öncelikle merhaba. Şu an JBL tune 760nc kullanıyorum. Ben zamanında Q45 ve 760nc arasında kalmıştım ve herkes 760ı önermişti ve iyi ki bunu almışım diyorum. Ses kalitesi baslar çok iyi. Tizler çok iyi değil ama kötü de değil. Kafadaki rahatlığı özellikle çok çok iyi. ANC side çok iyi çalışıyor ve iyi ses kesiyor. Tek sıkıntısı uygulaması yok, onun dışında da pek bir eksisi yok. 760nc ye de bir bakabilirsiniz.

Hocam belirttiğiniz modeli satan yer bulamadım 1-2tane var onlarda pahalı fiyattan satıyor.
Anker bas konusunda bence daha iyi ben JBL 560gibi modellerinden olanını taktım kulağıma bile sığmıyordu milletin kulağına nasıl sığıyor anlamadım büyük kulağımda yok oysaki.

Q45 modeli, Q30'a kıyasla biraz daha geliştirilmiş Hi-Fi ses kalitesi ve gelişmiş ANC sunuyor.

Ama sonuçta senin dediğin gibi bariz bir farkı yok. Sadece biraz daha kaliteli hissettirir.

Aralarında çok fiyat farkı var bakalım şu anda fiyatları pahalı.
Gürültü engelleme cidden iyiyse fark varsa alınır ama onu da anlayamayız :D
Amazon'un 8Ekim'de fırsatları başlıyormuş ucuza gelirse taksitle basarım.

Q45 modeli, Q30'a kıyasla biraz daha geliştirilmiş Hi-Fi ses kalitesi ve gelişmiş ANC sunuyor.

Ama sonuçta senin dediğin gibi bariz bir farkı yok. Sadece biraz daha kaliteli hissettirir.

Sizin başka kulaklık öneriniz var mı bu fiyat bandında

Son düzenleme:
Hocam belirttiğiniz modeli satan yer bulamadım 1-2tane var onlarda pahalı fiyattan satıyor.
Anker bas konusunda bence daha iyi ben JBL 560gibi modellerinden olanını taktım kulağıma bile sığmıyordu milletin kulağına nasıl sığıyor anlamadım büyük kulağımda yok oysaki.
Hocam 760NC kulağa sığıyor 560BT ler gibi küçük değil.

Hocam bu kulaklık eski veya alınmayan bir model mi?
Niye bu ürün hiçbir yerde stokta mevcut değil resmi satıcı harici almayı düşünmüyorum

720BT daha mı iyi bu 720BT modelini satan çok yer mevcut

Hocam bu kulaklık eski veya alınmayan bir model mi?
Niye bu ürün hiçbir yerde stokta mevcut değil resmi satıcı harici almayı düşünmüyorum

720BT daha mı iyi bu 720BT modelini satan çok yer mevcut

Hayır hocam 760NC modeli daha iyi diye biliyorum. MediaMarkt'ta mevcut ben oradan almıştım. Benim aldığımda zaten sonuncusuydu :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı