dunty
Decapat
Daha fazla
QCY markası bu ikisi yanında çok sönük kalıyor. Anker ve 1More güzel markalar. Ben garanti ve gelme süresinden dolayı Q20i almıştım gayet memnunum.
qcy görüntüsü hoşuma gitmişti ama ses olarak sönük kaldığını bilmiyordum.QCY markası bu ikisi yanında çok sönük kalıyor. Anker ve 1More güzel markalar. Ben garanti vs olaylarından Q20i almıştım gayet memnunum.
Açıkçası Q30'un görüntüsünü bende beğenmiyorum ayrıca ağır bir kulaklık fakat ses kalitesi ve ANC özelliği çok başarılı.qcy görüntüsü hoşuma gitmişti ama ses olarak sönük kaldığını bilmiyordum.
Hocam teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Geçen gün uzun araştırmalarım sonucunda ben de dediğiniz gibi 1More'u sipariş ettim. Beklemedeyim bakalım, tek temennim bozulup arıza yapmaması garanti açısından uğraştırır çünkü malum burada servisi yok.Aralarında en iyi ses kalitesi 1More SonoFlow'da. Sırf zamanında 689 lira gibi delicesine kırık bir fiyata aldığım için sadece bilgisayarda kablosuz rahatlığı sebebiyle kullanıyorum Q30'u. Yoksa şu dönemde şu fiyata alınacak bir kulaklık değil. Batarya ve ANC'sinden memnunum. İlla Q30 alacaksanız bilgisayarda Sonarworks ya da Equalizer APO ile, Android'de de wavelet uygulaması ile ayar çekip kullanın. Sonarworks ile kullanıyorum sesi biraz daha adam oluyor en azından harman karakterine yaklaşıyor. Q serisinin genel olarak dezavantajı pedleri. Kiminin altı ayda yırtılıyor kiminin bir yılda. Benim bir buçuk yıl kadar dayandı. Garanti yolluyormuş diye söylentiler vardı. Mail attım adresimi istediler, adresimi verdim geri dönüş alamadım. İnternetten uyumlu başka ped aldım o da çok dayanmadı. Ses kalitesi sizin için önemliyse bu fiyat aralığında alınabilir en iyi kablosuz over-ear kulaklık 1More SonoFlow. ANC'de de Q30'dan aşağı kalır yanı olduğunu pek sanmıyorum incelemeleri baz aldığımda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.