Anker Q30 vs Razer Blackshark V2

ArmindoBrumaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hem oyun oynamak, hem de bilgisayarda veya telefonda müzik dinlemek için bu iki kulaklıktan birisini almak istiyorum. Sizce hangisini, neden tercih etmeliyim? Anker Q30 ile hem oyun oynanır hem de müzik dinlenir mi? Ya da Blackshark V2 ile bilgisayarımda bir yandan müzik dinleyebilir miyim?

Hem oyun oynamak, hem de bilgisayarda veya telefonda müzik dinlemek için bu iki kulaklıktan birisini almak istiyorum. Sizce hangisini, neden tercih etmeliyim? Anker Q30 ile hem oyun oynanır hem de müzik dinlenir mi? Ya da Blackshark V2 ile bilgisayarımda bir yandan müzik dinleyebilir miyim?

Birisi oyun kulaklığı, birisi bluetooth kulaklık.

İkisi çok farklı, gündelik daha çok kullanmak istiyorsan Anker Q30, oyunu daha çok oynuyorsan da BlackShark V2. Üstelik dışarıda kullanacaksan Razer'ı kablolu olduğundan rahat kullanamazsın. Önce ne için istediğinde karar kıl, oyun için Razer gündelik için Anker.

Birisi oyun kulaklığı, birisi bluetooth kulaklık.
İkisi çok farklı, gündelik daha çok kullanmak istiyorsan Anker Q30, oyunu daha çok oynuyorsan da BlackShark V2. Üstelik dışarıda kullanacaksan Razer'ı kablolu olduğundan rahat kullanamazsın. Önce ne için istediğinde karar kıl, oyun için Razer gündelik için Anker.

Demek istediğinizi anladım. Ben de olur da misal Anker'i alırsam direkt oyun oynamak için alacağım demiyorum. Anker Q30'u oldu da bilgisayarımda kullanmam gerekti, Razer'a yakın bir performans alabilir miyim, onu demek istemiştim. Yoksa Anker Q30 sadece dışarıda müzik dinlemeye yönelik bir kulaklık mı? Buna nazaran ben Razer ile oyunlarımı oynadım, ettim. Daha sonrasında biraz da müzik dinleyeyim dedim, Razer müzik konusunda da kötü performans mı verir? Bunu soruyordum.

Demek istediğinizi anladım. Ben de olur da misal Anker'i alırsam direkt oyun oynamak için alacağım demiyorum. Anker Q30'u oldu da bilgisayarımda kullanmam gerekti, Razer'a yakın bir performans alabilir miyim, onu demek istemiştim. Yoksa Anker Q30 sadece dışarıda müzik dinlemeye yönelik bir kulaklık mı? Buna nazaran ben Razer ile oyunlarımı oynadım, ettim. Daha sonrasında biraz da müzik dinleyeyim dedim, Razer müzik konusunda da kötü performans mı verir? Bunu soruyordum.
Oyuncu kulaklığı diye müzik'de kötü performans verecek diye bir şart yok. Aksine attığınız model de ses kartı bulunuyor bu yüzden kat ve kat fazladan performans alacaksınız. Eğer kablosuz şartınız yoksa ben olsam razer alırdım.

Ben şu an BlackShark V2 ve gündelik olarak Anker Q10 kullanıyorum. Şöyle söyleyeyim müzik konusunda Anker Q10 çok iyi bir performans veriyor, Q30 daha da iyi bir performans verecektir. Oyun oynarken hiç denemedim fakat Anker tahminimce fazla güzel bir deneyim sunmaz. BlackShark V2 ile müzik dinlerken gerekli ekolayzır ayarlarını yaptığım zaman neredeyse Anker ile dinliyor gibi keyif alıyorum. Sana önerim bilgisayarda oyun oynayarak daha çok zaman geçiriyorsan Razer'ı alman olur, müziği de rahat rahat dinlersin. Ben daha çok müzik dinliyorum, dışarıda geziyorum diyorsan da Anker'i öneririm. Blackshark V2 ile müzik dinlerken keyif almayı başarırsın fakat Q30 ile oyun oynarken alır mısın onun hakkında bir şey söyleyemem.

Ben şu an BlackShark V2 ve gündelik olarak Anker Q10 kullanıyorum. Şöyle söyleyeyim müzik konusunda Anker Q10 çok iyi bir performans veriyor, Q30 daha da iyi bir performans verecektir. Oyun oynarken hiç denemedim fakat Anker tahminimce fazla güzel bir deneyim sunmaz. BlackShark V2 ile müzik dinlerken gerekli ekolayzır ayarlarını yaptığım zaman neredeyse Anker ile dinliyor gibi keyif alıyorum. Sana önerim bilgisayarda oyun oynayarak daha çok zaman geçiriyorsan Razer'ı alman olur, müziği de rahat rahat dinlersin. Ben daha çok müzik dinliyorum, dışarıda geziyorum diyorsan da Anker'i öneririm.
Benim de Bluetooth olarak Anker Q10i kulaklığım var. Dışarı çıktığımda onu yanıma alıyorum. O yüzden bu defa da gaming kulaklık alasım var. Peki Razer Blackshark V2 modelinde ses kartı olayı falan varmış. Ses kartlı bir Razer Blackshark V2, bilgisayarda Q30'dan daha iyi bir müzik performansı verebilir mi sence?

Benim de Bluetooth olarak Anker Q10i kulaklığım var. Dışarı çıktığımda onu yanıma alıyorum. O yüzden bu defa da gaming kulaklık alasım var. Peki Razer Blackshark V2 modelinde ses kartı olayı falan varmış. Ses kartlı bir Razer Blackshark V2, bilgisayarda Q30'dan daha iyi bir müzik performansı verebilir mi sence?
Q30 kullanmadığım için bilemeyeceğim, Q10 üzerinden örneklemem gerekirse ben profesyonel birisi olmadığım için farkı çok fazla anlamıyorum. Bass olarak Q10 daha çok hoşuma gidiyor. Tizlerin ve midlerin farkını anlayacak kadar bir müzik kulağım bulunduğunu da söyleyemem. Benim tavsiyem sende zaten Q10i varsa Blackshark V2 alman bence daha mantıklı olur. Fakat Q30'dan iyi performans vereceğini sanmam müzik olarak.

Evet verir. Ses kartı ve yazılımıyla birlikte direk öne atlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı