Anker Q35 vs Q30

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Merhaba. Yeni bir kulaklık alacağım. Q30 ve Q35 arasında kaldım. Bazıları Q30 sesi daha dengeli diyor bazıları Q35 daha iyi diyor. Benim için uzun ömürlü olması önemli birkaç kişi Q30 dış malzeme kalitesinin pek iyi olamdığı söylüyor. Arada 600 TL'lik fark var bu fark değer mi sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Anker kulaklık markasını Q10 ile kullanmaya başladım. Bass up sistemi hoşuma gidince model olarak Q30 almaya karar verip Q30 aldım. Yaklaşık 20+ aydır kullanıyorum. Ben verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Şu an kulaklık pedi sipariş verdim sadece kulaklık pedinde yırtılmalar ve hafif açılma başladı. Onu da 350TL gibi bir fiyata aldım. O geldiği zaman yedek piyasa sungerleriyle sesi nasıl veriyor denediğimde onu da paylaşırım ama ben çok memnunum. Q35 almama nedenim alacağım zaman da yine arasında fiyat farkı vardı açıkçası fiyat farkını vermeye gerek olmadığını düşündüm. Eğer bütçeniz varsa verilebilir. Ekstra fanteziye kaçmış olursunuz. LDAC teknolojisi( bu teknolojiyi YouTube, Spotify gibi platformlardan şarkı dinliyorsaniz alamama ihtimaliniz çok yüksek çünkü o kalitede yok, ayrıca telefonunuzun da destekliyor olması gerekiyor.)Ve otomatik kulağınızdan çıkardığınizda sensor algılayıp durdurma özelliği vs. var. Ama bütçenizi zorlamak istemezseniz Q30 çok ideal bir kulaklık. Bu yazdıklarım iki model için gecerli daha farklı marka ve modeller arasında pek bir karşılaştırma yapamam. Farklı bir öneri isterseniz bilginiz olsun. Ek olarak benim yaşadığım problemleri de size aktarayım yazın çok terletebiliyor özellikle havasız, sıcak alanlarda kulağın süngerleri çok ıslak oluyor. Ekstra koşu yapmayı düşünürseniz unutun derim benim kulağımda durmadı sizi bilemem. Biraz uzun ve karmaşık oldu yardımcı olabildiysem ne güzel. İyi forumlar dilerim.
Screenshot_2023-10-05-13-48-57-946_com.pozitron.hepsiburada~2.jpg

Merhaba Anker kulaklık markasını Q10 ile kullanmaya başladım. Bass up sistemi hoşuma gidince model olarak Q30 almaya karar verip Q30 aldım. Yaklaşık 20+ aydır kullanıyorum. Ben verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Şu an kulaklık pedi sipariş verdim sadece kulaklık pedinde yırtılmalar ve hafif açılma başladı. Onu da 350TL gibi bir fiyata aldım. O geldiği zaman yedek piyasa sungerleriyle sesi nasıl veriyor denediğimde onu da paylaşırım ama ben çok memnunum. Q35 almama nedenim alacağım zaman da yine arasında fiyat farkı vardı açıkçası fiyat farkını vermeye gerek olmadığını düşündüm. Eğer bütçeniz varsa verilebilir. Ekstra fanteziye kaçmış olursunuz. LDAC teknolojisi( bu teknolojiyi YouTube, Spotify gibi platformlardan şarkı dinliyorsaniz alamama ihtimaliniz çok yüksek çünkü o kalitede yok, ayrıca telefonunuzun da destekliyor olması gerekiyor.)Ve otomatik kulağınızdan çıkardığınizda sensor algılayıp durdurma özelliği vs. var. Ama bütçenizi zorlamak istemezseniz Q30 çok ideal bir kulaklık. Bu yazdıklarım iki model için gecerli daha farklı marka ve modeller arasında pek bir karşılaştırma yapamam. Farklı bir öneri isterseniz bilginiz olsun. Ek olarak benim yaşadığım problemleri de size aktarayım yazın çok terletebiliyor özellikle havasız, sıcak alanlarda kulağın süngerleri çok ıslak oluyor. Ekstra koşu yapmayı düşünürseniz unutun derim benim kulağımda durmadı sizi bilemem. Biraz uzun ve karmaşık oldu yardımcı olabildiysem ne güzel. İyi sosyaller dilerim.Eki Görüntüle 1967682

Çok teşekkür ederim hocam bende Q30 almayı düşünüyorum F/P olarak iyi olacaktır herkes öneriyor bu fiyata.

Çok teşekkür ederim hocam bende Q30 almayı düşünüyorum F/P olarak iyi olacaktır herkes öneriyor bu fiyata.

Q30'u yaklaşık 1 sene kullanıp ikinci elden aldığım fiyata sattım 1600 TL gibi bir fiyata almıştım kulaklık güzel Bass'ları falan bayağı hoş tek eksisi yaz sıcağından fazla terletiyor su gibi oluyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı