Anker Q45 vs Q30 vs space One vs edifier WH950NB

İyi bir ses kalitesi almak istiyorsan Anker, JBL gibi tüketici sınıfı markalara bulaşma. Q45 denemiş ve bu alana ilgili birisi olarak fiyatını hak eden ürünler değiller. 6000TL bandına kadar kulak üstü kablosuz bir model alınmasını önermiyorum. IEM veya kulak üstü kablolu stüdyo kulaklıklarına bakabilirsin, illa kablosuz istiyorsan diğer ikisinden biraz daha düşük performanslı TWS modellere bakabilirsin. Bütçe verirsen yardımcı olurum.

İyi bir ses kalitesi almak istiyorsan Anker, JBL gibi tüketici sınıfı markalara bulaşma. Q45 denemiş ve bu alana ilgili birisi olarak fiyatını hak eden ürünler değiller. 6000TL bandına kadar kulak üstü kablosuz bir model alınmasını önermiyorum. IEM veya kulak üstü kablolu stüdyo kulaklıklarına bakabilirsin, illa kablosuz istiyorsan diğer ikisinden biraz daha düşük performanslı TWS modellere bakabilirsin. Bütçe verirsen yardımcı olurum.
Hem dışarıda hem de evde bilgisayar başında kullanabileceğim bir kafa üstü kulaklık almak istiyorum. Oyun da oynuyorum ancak çok hardcore bir oyuncu değilim. Bazen sadece arkadaşlarla muhabbet etmek için kullanıyorum. Mikrofonu iyi olan, şarj süresi uzun ve sağlam bir kulaklık önerir misiniz? Bütçem 4-5K ancak alırken kaliteli bir şey almak istediğim için biraz daha üstüne çıkabilirim.

Şu anda 2. el, çok temiz ve uygun fiyata (3K) Sony WH-XB900N buldum. Sizce almak mantıklı mı?

Veya 0 alacağım şunlar var aklımda.
Anker Q30.
Sony WH-CH720n
Anker space One.
Anker Q45.

@Lancia Delta S4

Hem dışarıda hem de evde bilgisayar başında kullanabileceğim bir kafa üstü kulaklık almak istiyorum. Oyun da oynuyorum ancak çok hardcore bir oyuncu değilim. Bazen sadece arkadaşlarla muhabbet etmek için kullanıyorum. Mikrofonu iyi olan, şarj süresi uzun ve sağlam bir kulaklık önerir misiniz? Bütçem 4-5k ancak alırken kaliteli bir şey almak istediğim için biraz daha üstüne çıkabilirim.

Şu anda 2. el, çok temiz ve uygun fiyata (3K) Sony WH-XB900n buldum. Sizce almak mantıklı mı?

Veya 0 alacağım şunlar var aklımda.
Anker Q30.
Sony WH-CH720n
Anker space One.
Anker Q45.

@Lancia Delta S4

Kafa üstü kullanıcı sınıfı kulaklıkların ne ses kalitesi iyidir ne de mikrofon. O yüzden en uyguna, tam isteklerine göre SteelSeries Arctis Nova 5 modeli var:

Daha uygun istersen kulak içi ya da kablolu modeller önerebilirim.

Kafa üstü kullanıcı sınıfı kulaklıkların ne ses kalitesi iyidir ne de mikrofon. O yüzden en uyguna, tam isteklerine göre SteelSeries Arctis Nova 5 modeli var:

Daha uygun istersen kulak içi ya da kablolu modeller önerebilirim.

Hocam ben hem dışarıda hem de evde kullanmak için model arıyorum bunu dışarıda taksam açıkçası biraz komik durur ondan dolayı @Lancia Delta S4.

Hocam ben hem dışarıda hem de evde kullanmak için model arıyorum bunu dışarıda taksam açıkçası biraz komik durur ondan dolayı @Lancia Delta S4.

Eğer verdiğin paraya değecek bir kafa üstü kablosuz model istiyorsan bundan uygunu yok. Ayrıca komik de durmuyor, mikrofonu içe girdiğinde normal kulaklıklardan küçük boyutu var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı