Hepsiburada'da da Anker r 100 520 TL olmuş Nays ile alacağım 470 TL'ye geliyor bana bir de hediye para verir biraz Hepsiburada 460 civarına alabiliyorum gibi.
Kafamda birkaç soru var onları yazayım.
1.bu fiyatta daha iyisi var mı?
2.şarjı ne kadar gidiyor?
3.kulaktan düşme vs yaşar mıyım?
4.şarj kutusu ile ilgili bir sorunu var mıdır eski mi kulaklıklarda temassızlık olabiliyordu.
Anker SoundCore R100 TWS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore R100 TWS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore R100 TWS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 598,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Saniyeliğine ses gidip geliyor.
Hocam Anker Soundcore R100 modelini kullanıyorum. Kulaklıkta sizi sinir eden çok dipses var. Örneğin müzik çalmadığı zaman cızz diye bir ses geliyor ama, bu ses az gelmiyor çok fazla geliyor. Çok tiz sesi geliyor ve bu rahatsız ediyor. Bir tık aldığıma pişmanım, ama genel olarak ses kalitesi güzel. Babam'a QCY T15 aldık, onda bile ses yapmadı. Ayrıca T15'de dokunmatik kontrol var, bunda ise tuşlu var. Anker Soundcore R100 alıcağım diye sevinmiştim, maalesef pişman oldum çok cızırtı var.Hepsiburada'da da Anker r 100 520 TL olmuş Nays ile alacağım 470 TL'ye geliyor bana bir de hediye para verir biraz Hepsiburada 460 civarına alabiliyorum gibi.
Kafamda birkaç soru var onları yazayım.
1.bu fiyatta daha iyisi var mı?
2.şarjı ne kadar gidiyor?
3.kulaktan düşme vs yaşar mıyım?
4.şarj kutusu ile ilgili bir sorunu var mıdır eski mi kulaklıklarda temassızlık olabiliyordu.
Anker SoundCore R100 TWS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore R100 TWS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore R100 TWS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 598,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok sık oluyor mu hocam bu kopma olayı.
Hocam Anker Soundcore R100 modelini kullanıyorum. Kulaklıkta sizi sinir eden çok dip ses var. Örneğin müzik çalmadığı zaman cızz diye bir ses geliyor ama, bu ses az gelmiyor çok fazla geliyor. Çok tiz sesi geliyor ve bu rahatsız ediyor. Bir tık aldığıma pişmanım, ama genel olarak ses kalitesi güzel. Babam'a QCY T15 aldık, onda bile ses yapmadı. Ayrıca T15'te dokunmatik kontrol var, bunda ise tuşlu var. Anker Soundcore R100 alacağım diye sevinmiştim, maalesef pişman oldum çok cızırtı var.
Kopma olayını anlatayım hocam. Samsung Galaxy S9+ telefonum var. Telefonla şarkı dinlerken, telefonu yanıma koyunca hemen kopuyor. Anlatmak istediğim sadece Bluetooth kulaklığın solunu taktım. Telefonu sağıma koyunca ses dap dup kesiliyor. Bir tane telefonum daha vardı. Xiaomi Mi A1 adlı telefona bağladım. Yine aynı şeyleri yaptığımda kesilmemeye başladı. Bu neden kaynaklı tam olarak bilmiyorum.