Anker R100 alınır mı?

Paper.C

Kilopat
Daha fazla  
Hepsiburada'da da Anker r 100 520 TL olmuş Nays ile alacağım 470 TL'ye geliyor bana bir de hediye para verir biraz Hepsiburada 460 civarına alabiliyorum gibi.

Kafamda birkaç soru var onları yazayım.

1.bu fiyatta daha iyisi var mı?
2.şarjı ne kadar gidiyor?
3.kulaktan düşme vs yaşar mıyım?
4.şarj kutusu ile ilgili bir sorunu var mıdır eski mi kulaklıklarda temassızlık olabiliyordu.

Hepsiburada'da da Anker r 100 520 TL olmuş Nays ile alacağım 470 TL'ye geliyor bana bir de hediye para verir biraz Hepsiburada 460 civarına alabiliyorum gibi.

4.şarj kutusu ile ilgili bir sorunu var mıdır eski mi kulaklıklarda temassızlık olabiliyordu.

Kendim kullanıyorum 5 aydır arada 1 saniyeliğine ses gidip geliyor onun disinda kaliteli şarjı %70 de 5 saat gidiyor cok ses acınca disariya ses veriyor fullersen şarj kutusu çok küçük ve güzel daha iyisi var mı bilmiyorum kulaktan düşme yaşamazsın yanında 3 tane kulağa uygun tıpalar veriliyor adini bilmiyorum onun plastik şey işte.

Dosya Ekleri

• 1678793459641532236610378666764.jpg
    1678793459641532236610378666764.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 107
  • 1678793459641532236610378666764.jpg
    1678793459641532236610378666764.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 117
  • 16787934680868464948193728175120.jpg
    16787934680868464948193728175120.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 96
Eşime aldım memnun kaldı. Ancak ben kendi kulaklığımla kıyasladığımda (Edifier X3s) kısayollar, ses kalitesi ve dokunmatik olmasında dolayı daha iyi olduğunu düşünüyorum şarj kısmı için bilgi veremeyeceğim hiç süre tutmadım ancak fazlasıyla tatminkar. Fiyatı ilk çıktığında Anker'den daha düşüktü şimdi sanırım daha yüksek.

Hocam Anker Soundcore R100 modelini kullanıyorum. Kulaklıkta sizi sinir eden çok dipses var. Örneğin müzik çalmadığı zaman cızz diye bir ses geliyor ama, bu ses az gelmiyor çok fazla geliyor. Çok tiz sesi geliyor ve bu rahatsız ediyor. Bir tık aldığıma pişmanım, ama genel olarak ses kalitesi güzel. Babam'a QCY T15 aldık, onda bile ses yapmadı. Ayrıca T15'de dokunmatik kontrol var, bunda ise tuşlu var. Anker Soundcore R100 alıcağım diye sevinmiştim, maalesef pişman oldum çok cızırtı var.

Çok sık oluyor mu hocam bu kopma olayı.

Yok olmuyor kafan güvercin gibi 360 donmezse olmuyor niye bilmiyorum cok saga veya sola kafami 90 derece cevirince 1 saniye yarim salise kadar ses gidiyor hissettirmeden geri geliyor ses hizli şarj ozelligine sahip 1 saatte tam şarj oluyor her gun kullanıyorum 4 gundur sarja takmadim daha yeni bitti sarji.

Hocam Anker Soundcore R100 modelini kullanıyorum. Kulaklıkta sizi sinir eden çok dip ses var. Örneğin müzik çalmadığı zaman cızz diye bir ses geliyor ama, bu ses az gelmiyor çok fazla geliyor. Çok tiz sesi geliyor ve bu rahatsız ediyor. Bir tık aldığıma pişmanım, ama genel olarak ses kalitesi güzel. Babam'a QCY T15 aldık, onda bile ses yapmadı. Ayrıca T15'te dokunmatik kontrol var, bunda ise tuşlu var. Anker Soundcore R100 alacağım diye sevinmiştim, maalesef pişman oldum çok cızırtı var.

Bende yok o sorun niye bilmiyorum ama bende yok dip ses iyi kurtarmisim 300'e almistim 5 ay once.

1- Ne tür müzik sevdiğinize göre değişir. Daha çok bass ve mid aağırlıklı kulaklık.
2- Aktif olarak kullanımda 3 günü çıkarıyor.
3- Kulak tipinize göre değişmekle birlikte, bende orta ve büyük boyda silikonda düşünüyorken küçük boyda cuk oturuyor.
4- İlk satın aldığımda iki kere yaşadım. Kulaklığı kutuyu oturttuktan sonra çok hafif üstüne bastırmak gerekiyor.

Kopma olayını anlatayım hocam. Samsung Galaxy S9+ telefonum var. Telefonla şarkı dinlerken, telefonu yanıma koyunca hemen kopuyor. Anlatmak istediğim sadece bluetooth kulaklığın solunu taktım. Telefonu sağıma koyunca ses dap dup kesiliyor. Bir tane telefonum daha vardı. Xiaomi Mi A1 adlı telefona bağladım. Yine aynı şeyleri yaptığımda kesilmemeye başladı. Bu neyden kaynaklı tam olarak bilmiyorum.

Kopma olayını anlatayım hocam. Samsung Galaxy S9+ telefonum var. Telefonla şarkı dinlerken, telefonu yanıma koyunca hemen kopuyor. Anlatmak istediğim sadece Bluetooth kulaklığın solunu taktım. Telefonu sağıma koyunca ses dap dup kesiliyor. Bir tane telefonum daha vardı. Xiaomi Mi A1 adlı telefona bağladım. Yine aynı şeyleri yaptığımda kesilmemeye başladı. Bu neden kaynaklı tam olarak bilmiyorum.

Sen yine birkaç bütçendeki kulaklığı sırala konu sahibine yazıyorum bunu onları YouTube'da incelemelerine bak en son aklina yatanlari foruma sor stabil sonucu oyle bulursun.

Bilgileriniz için teşekkür ederim anladığım kadarı ile bu bütçeye bu tarz oluyor bağlantı kopması benim açımdan sorun değil fakat dip ses ve dışarı ses vermesi hoşuma gitmedi ben araştırmaya devam edeyim en iyisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı