Anker R50i alınır mı?

Yok Ankerde ses karakteri bakımından güzel mesela JBL' e en çok benzettiğim kulaklıkları üretiyor adamlar şahsen JBL karakteri seven birisi olsam muadil olduğu anker' ı alırım niye ismi var diye 2-3 katı para vereyim JBL ürünlerini.

R50i genel anlamda iyi bir kulaklık ama ben yine Xiaomi Buds 3 tercih ederdim hem Xiaomi cihazda ses' i iyileştiriyor hemde rootlu cihaz kullanıyorum ve Dolby modeli ile tatmin edici bir seviyede kulaklık şuanda.
Xiaomi harici yada rootsuz cihaz kullanıyor olsam gündüz şartlarında pek çekilmezdi şahsen.
Benim cihaz rootsuz galiba evet rootsuz
 
Benim cihaz rootsuz galiba evet rootsuz

Dolby varsa aslında tatmin edebilir ben root sayesinde Dolby kullanıyorum ama yine de elinde ki kulaklık iyi fiyat bandında.
Xiaomi çok güzel ama ses kalitesine önem verdiklerinden ses şiddeti konusunda xiaomi kullanıcılara kısıtlama getirmiş burada hayır kardeşim keyfimizin kahyasımısın istersem kısık sesleriz dinler isterim istersem yüksek sesle dinlerim bunun için güncelleme getirseler aslında 1000 TL altında rakipsiz bir kulaklık olacak neyse elinde ki ürün güzel aslında neden iade edeceksin ki?
 
Merhaba. Başlıkta yazdığım gibi. Alınır mı?
Hocam ben kullanıyorum. Ses kalitesi aşırı iyi, kutusunu açtığın zaman direkt olarak bağlanıyor. Şarjı 1-2 hafta gidiyor. Sadece kulak terleyince kulaklık düşüyor ve kutunun mıknatısı pek iyi değil, kutuyu düşürdüğünde direkt kapak açılıyor ve kulaklıklar düşüyor. Tek eksisi bu.
 
Dolby varsa aslında tatmin edebilir ben root sayesinde Dolby kullanıyorum ama yine de elinde ki kulaklık iyi fiyat bandında.
Xiaomi çok güzel ama ses kalitesine önem verdiklerinden ses şiddeti konusunda Xiaomi kullanıcılara kısıtlama getirmiş burada hayır kardeşim keyfimizin kahyası mısın istersem kısık sesleriz dinler isterim istersem yüksek sesle dinlerim bunun için güncelleme getirseler aslında 1000 TL altında rakipsiz bir kulaklık olacak neyse elinde ki ürün güzel aslında neden iade edeceksin ki?

Yok iade etmeyeceğim eğer kötü ise iade edecektim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı