Anker R50i şarj olmuyor

Daha fazla  
Normalde şarja takınca sabit yanan bir yeşil ışık çıkıyordu, dolunca da ışık beyaza geçiyordu. Dünden beri şarjda, sürekli yeşil ışık yanıp sönüyor. Kutu bir türlü şarj olmuyor. (Cihazı USB kablo ile kasaya takarak şarj ediyorum.)

Kabloda sorun yok çünkü farklı bir cihazı takınca şarj ediyor. Kulaklığın kutusu hasar filan da almadı ama yine de bozulmuş olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde şarja takınca sabit yanan bir yeşil ışık çıkıyordu, dolunca da ışık beyaza geçiyordu. Dünden beri şarjda, sürekli yeşil ışık yanıp sönüyor. Kutu bir türlü şarj olmuyor. (cihazı USB kablo ile kasaya takarak şarj ediyorum.)

Kabloda sorun yok çünkü farklı bir cihazı takınca şarj ediyor. Kulaklığın kutusu hasar filan da almadı ama yine de bozulmuş olabilir mi?

Hocam altında ki temas ettiği o bakır (sanırım) yüzeylerde sorun oluyor benim kulaklığımda da aynı sorun oldu garantiye gönderdim.

Garantinin bitmesine 2 ay kalmıştı. Onarım talebi açtım, bakalım n'olacak.

@Alheratzz Merhaba hocam, cihaz ile ilgili gelişmeyi haber vermek istedim de.

Cihazın kutusunu 20 haziranda servise gönderdim. Servis kutuyu tamir edemedi ve ürünü yenisi ile değiştirdiler.

8 Temmuz yani bugün sabah saat 10 gibi de yeni cihaz elime ulaştı. Total 18 günlük bir süreç oldu.

Son düzenleme:
Garantinin bitmesine 2 ay kalmıştı. Onarım talebi açtım, bakalım n'olacak.

@Alheratzz merhaba hocam, cihaz ile ilgili gelişmeyi haber vermek istedim de.

Cihazın kutusunu 20 Haziran'da servise gönderdim. Servis kutuyu tamir edemedi ve ürünü yenisi ile değiştirdiler.

8 Temmuz yani bugün sabah saat 10 gibi de yeni cihaz elime ulaştı. Total 18 günlük bir süreç oldu.

Aynı şekilde hocam ben de para iadesi alıp arkadaşımın kullanmadığı sounpeats free 2'yi evinden aldım😁.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı