Elektronik Anker Soundcore H30i 999TL!

hudrikerem

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  

Piyasası 1300-1400TL, satıcı Trendyol. 21:00'de başlayan kazı kazan koduyla daha ucuza gelebilir.
Kalitesi ve özelliğini bilmiyorum.

Rahatsız bir kulaklığa benziyor

Rahatsız bir kulaklığa benziyor
Benziyor demek az olmuş.

Ben şöyle bir infoda bulunayım bu kulaklığı bizzat kullanmadım fakat Sony WH-CH510 da yastık kısmı olarak buna benziyor. Kulağı tam kaplamayan yastıklar da mecburen kulağa baskı uyguluyor. Ben gözlük kullanan biri olarak yarım saat ardından kulak kepçemi gözlük sapına bastırdığı için ağrıyordu kulağım çok. Sapı yassı ve ince olmayan gözlük kullanıyorsanız böyle kulağı bastıran yastıklı kulaklıklar önermem.

Piyasası 1300-1400TL, satıcı Trendyol. 21:00'de başlayan kazı kazan koduyla daha ucuza gelebilir.
Kalitesi ve özelliğini bilmiyorum.
JBL'in aynısı yapı olarak bu tarz kulaklık takanlar nasıl rahatsız olmuyor anlamıyorum kulağa baskı yapıyor bildiğin.

Tasarımı hoş durmuyor. JBL'i serisini andırdı ancak daha kötüsü. Hangisi daha iyidir? Bilmiyorum ama ikisi de çok ufaklar ve konfor açısından düşük olduğunu düşünüyorum. Kulağın çok küçük kısmına değiyor pedleri bu sebepten çok baskı yapıyor. Bütçe çıkarsa Q21i almak daha mantıklı bence.

Ben de tavsiye etmiyorum. Jlab studio almıştım. O da bir süre sonra kulağı eziyor ve rahatsız ediyor. Kısa kullanımlarda sorun teşkil etmeyebilir veya bazıları daha mı iyi olur diye düşünüyorum ama aynı yapıda olduğu için benzer rahatsızlığı verebileceğini doğal olarak düşünüyoruz.

Screenshot_48.png

JBL'in aynısı yapı olarak bu tarz kulaklık takanlar nasıl rahatsız olmuyor anlamıyorum kulağa baskı yapıyor bildiğin.

Hocam JBL kulaklıklar tasarım olarak değil teknoloji olarak da bariz geride, ek olarak pad kalitesi replika kulaklık kadar kötü ancak o kadar fazla influencer ve pt ablalar kullandı ki bizim insanımızın kablosuz kafa üstü kulaklık dendiği zaman direk bu kulaklığı almak istiyor. Normal Q30 gibi kulağı içine almayan modeller dediğiniz gibi gerçekten ergonomik değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı