Anker Soundcore Life Note E alınır mı?

Ürünü alalı 1 hafta oldu , soruları alabilirim

Bir müzik fetişisti olarak geçer not aldı

Bass hastasıyım, Basslar adeta subwoofer

Artı yönleri;

+Güçlü Bass, kulaklığın bass severlere yönelik olduğu kutusunndaki "Mini Buds, Big Bass" yazısından ve Bass modunun oluşundan anlaşılıyor

+Normal, Podcast ve Bass modu olarak hazır ekolayzerlar bulunuyor, 3x dokunuşla modlar arası seçim yapılıyor, uygulama desteği yok

+Ekstra kulak uçları bulunyor, S, M, L beden klasik uçlarının yanı sıra ekstra XS, XL uçlarının olması müziğe ve kullanıcıya verilen değeri değeri gösteriyor

+Mikrofon performansı iyi

+Dokunmatik, fiziksel tuş yok (bunun artı veya eksi oluşu kişiye göre değişir)

+Hızlı şarj* ve kasayla yaklaşık 3 gün kullanım (yoğun kullanımda, *kutunun değil kulaklıkların şarjı için)

+Kutuda 3 adet ledli şarj göstergesi

Eksi yönleri;

-Kulaklığa ses iletimi başladığında sağ taraftan 2 defa çıt sesi geliyor ve ses iletimi durduğunda da aynı şey oluyor, bu durum Instagram gibi sürekli ses iletiminin durup başladığı durumlarda sinir bozucu

-Nadiren sağ tarafta hafif cızırtı

-Tizler kuvvetli, hatta yüksek frekanslarda cızırtılı gibi fakat ekolayzer ayarıyla tizleri baya bi düşürdüm, kendi bass modunu açtım ve ekolayzerda bassı çok az arttırdım, eski kulaklığımda (kablolu ve bass ağırlıklı) bassı-yüksek frekansı neredeyse sona getiriyordum, eski kulaklığımdan çok daha iyi bass veriyor, ekolayzer ile tizler de artık cızırtılı değil

-Uygulama desteği yok

-ANC yok

-Transparan mod yok

-Şarj süresi 2 saat

-Kulaklığımı bul, oyun modu gibi şeyler yok

edit: ekolayzer ile bassı sona çektiğimde kulaklık bütün olarak titriyor, aşırı basstan bazen baş döndürüyor, bass modu + ekolayzer ile bu şekilde

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı