Kulaklığımda Bluetooth ile bağlandığımda arkada uğultu oluyor (özellikle videoyu durduğumda fark ediliyor). AUX ile bağlandığımda bunu yaşamıyorum bir çözümü var mı?
Hocam yazılımsal olarak öyle bir program vb. yok diye biliyorum. Size önerim orta ses düzeyinde kullanırsanız kendini belli etmeyecektir. Aşırı rahatsız ediyorsa garantiye yollayın diyeceğimde şahsen bana da yeni kapalı kutu 2. ürün gelmesine rağmen aynı durumundan muzdaribim ama alıştım.
Hocam yazılımsal olarak öyle bir program vb. yok diye biliyorum. Size önerim orta ses düzeyinde kullanırsanız kendini belli etmeyecektir. Aşırı rahatsız ediyorsa garantiye yollayın diyeceğimde şahsen bana da yeni kapalı kutu 2. ürün gelmesine rağmen aynı durumundan muzdaribim ama alıştım.
Hocam ben Hepsiburada satıcısından satın almıştım garantiye gittiğinde Hepsiburada müşteri temsilcisi tarafından arandım. Sorunu kendisi test etmiş ve kendisi garanti servisine yollamıştı anker sağlam firmadır. Eğer satın aldığınız ürünü bi e-ticaret sitesi üzerinden aldıysanız öncelikle onlara talep açın onlarla birlikte garantiye gönderin. Gayet nazik bir şekilde davrandılar ve ikinci ürünüm sıfır kutu olarak tarafıma ulaştı.
Sorunun telefondan kaynaklanabileceğini söylüyorum farkındaysanız. Yani sorun telefondan kaynaklanıyorsa başka bir kulaklık da taksanız yine sorun yaratacak. Bundan emin olmak için başka bir cihazla deneyebilir misiniz diyorum.