Anker Soundcore Life Q10 dip ses veriyor

hhnoire

Decapat
Kulaklığımda Bluetooth ile bağlandığımda arkada uğultu oluyor (özellikle videoyu durduğumda fark ediliyor). AUX ile bağlandığımda bunu yaşamıyorum bir çözümü var mı?

Yazılımsal bir çözümü var mı? Ses az olduğunda çok rahatsız ediyor da.

Yazılımsal bir çözümü var mı? Ses az olduğunda çok rahatsız ediyor da.
Hocam yazılımsal olarak öyle bir program vb. yok diye biliyorum. Size önerim orta ses düzeyinde kullanırsanız kendini belli etmeyecektir. Aşırı rahatsız ediyorsa garantiye yollayın diyeceğimde şahsen bana da yeni kapalı kutu 2. ürün gelmesine rağmen aynı durumundan muzdaribim ama alıştım.

Anker ilgisi nasıl? Ses kısıklığı için garantiye yollamak istiyorum ama gönderdiğim kulaklık gelmez diye korkuyorum .

Anker ilgisi nasıl? Ses kısıklığı için garantiye yollamak istiyorum ama gönderdiğim kulaklık gelmez diye korkuyorum .
Gayet ilgililer. Şuradan iletişime geçebilirsiniz:
Güvenmezseniz adresleri de var.

Hocam ben Hepsiburada satıcısından satın almıştım garantiye gittiğinde Hepsiburada müşteri temsilcisi tarafından arandım. Sorunu kendisi test etmiş ve kendisi garanti servisine yollamıştı anker sağlam firmadır. Eğer satın aldığınız ürünü bi e-ticaret sitesi üzerinden aldıysanız öncelikle onlara talep açın onlarla birlikte garantiye gönderin. Gayet nazik bir şekilde davrandılar ve ikinci ürünüm sıfır kutu olarak tarafıma ulaştı.

Yok hocam telefonla alakası.
Bende de dip ses var maalesef kulaklığın tek kötü yanı bu bazen deli ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…